Χρήστος Γώγος: “Γνώμονας η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών”

Λιβαδειά: 1ο Εργαστήριο Πολιτικών Ένταξης του προγράμματος MUST-a-Lab στον Δήμο
1 Φεβρουαρίου 2023
Προς δημοπράτηση το έργο ΣΔΙΤ για την υδροδότηση της Κέρκυρας
1 Φεβρουαρίου 2023
Show all

Χρήστος Γώγος: “Γνώμονας η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών”

Συγκινητική ήταν η παρουσία του κόσμου στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της παράταξης «Νέα Εποχή Βύρωνα», την οποία ευλόγησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Χριστόδουλος Κοτσίφης, εκπρόσωπος του Μητροπολίτου Καισαριανής Βύρωνος και Υμηττού κ.κ. Δανιήλ. Παρών και ο Αρχιμανδρίτης π. Ειρηναίος Παναγιωτόπουλος από τον Άγιο Γ. Καρέα.
Ο Χρήστος Γώγος, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο του Βύρωνα, τόνισε ότι τα μέλη της παράταξης δηλώνουν παρόντες στην εκλογική αναμέτρηση διεκδίκησης του Δήμου τον Οκτώβριο του 2023, με τον ίδιο να ηγείται του εγχειρήματος αυτού, ως υποψήφιος Δήμαρχος Βύρωνα.
Ο κ. Γώγος στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στις σημαντικότερες πρωτοβουλίες που έχει λάβει η παράταξη με γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, τονίζοντας την απραξία της διοικούσας αρχής, ενώ σημείωσε ότι η προσπάθεια γίνεται συλλογικά και συνολικά από ανθρώπους που αγαπάνε και πονάνε πραγματικά και άνευ όρων τον Βύρωνα και επιθυμούν με όλη τους τη δύναμη αυτή η πόλη να βρει ξανά τη θέση που της αρμόζει.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Χάρης Θεοχάρης, ο βουλευτής και γραμματέας Αυτοδιοίκησης και Διαχείρισης Κρίσεων, πρώην Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης, οι βουλευτές του Νοτίου Τομέα Άννα Καραμανλή και Βασίλης Σπανάκης, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Τάσος Γαϊτάνης, καθώς και ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Γ. Βαγενάς.
Παρόντες ήταν επίσης, ο Δήμαρχος Δάφνης Υμηττού Τάσος Μπινίσκος και ο Αντιδήμαρχος Νίκος Αναστασόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Ελληνικού Γιάννη Κωνσταντάτο ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής Γιώργος Δημόπουλος, o Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού τομέα Γιώργος Βλάχος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Ιουλία Κιούπη, Σωτηρία Υφαντή, Διονύσης Βώβος και Γιάννης Αδαμόπουλος, οι πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι Κώστας Ζούμπος, Μ.Ρεζίδης, Γ.Διακουμόπουλος, Χ. Μαργαρίτης, Μ. Αδαμοπούλου, ο γραμματέας της παράταξης Μάκης Μπαρμπαρόσος, οι υπ. Δημοτικοί Σύμβουλοι Ι. Παύλου, Γ. Μοναστηριώτης, Α. Βεργιάδη, Β. Στάσσης, τα μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ Ν.Δ Βύρωνα Δήμητρα Τσίρου, τα μέλη της Β3 ΔΕΕΠ, Γιώργος Πετρόπουλος, Βασίλης Θεοδωρακόπουλος, η Πρόεδρος της Ένωσης Ηπειρωτών Βύρωνα Αλέκα Σιώζου, ο επίτιμος Πρόεδρος Συλλόγου Κρητών Βύρωνα- Παγκρατίου Αντώνης Γοναλάκης, οι εκπρόσωποι της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων 2ου Συστήματος Βύρωνα κος Θ. Ριζόπουλος, Μαρία και Βάσω Μαννιμάνογλου και Γιάννης Ταμιωλάκης, ο επί σειρά ετών αγαπημένος Πρόεδρος του Αθηναϊκού και της ΕΠΑΕ Σπύρος Καλογιάννης, με τα ιστορικά στελέχη Τάσο Χατζηαγγελή, ο π. Πρόεδρος της Δόξας Βύρωνα Γιώργος Γερονικολός, ο Τεχνικός σύμβουλος Ανάπτυξης και επιμόρφωσης Ομ. Χειροσφαίρησης Ελλάδος κ. Βαρελτζής και μέλος ΔΣ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ και πρόεδρος διοικούσας επιτροπής χαντμπολ του ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Γιάννης Φωτίου, ο Αντώνης Γλύκας παλαίμαχος Ποδ. ΟΣΦΠ και μέλος UNESCO για Αθλητισμό, η εκπρόσωπος της Κοινωνικής κουζίνας “Ο άλλος άνθρωπος ” Ελένη Φιστουρή, ο Πρόεδρος ΑΠΟΚ Καρπενησίου Π. Ρεσίτης, ο υπ. Ακαδημιών και προπονητής Αθηναϊκού Δ. Θανόπουλος.