Άρτα: 110 νέοι κάδοι σε γειτονιές και κεντρικούς δρόμους της πόλης

Νάουσα: Ενημέρωση για Κοινή Αγροτική Πολιτική και συνέργειες πρωτογενούς τομέα – ΟΤΑ
10 Φεβρουαρίου 2022
Επέκταση φωτισμού σε 19 χωριά του Δήμου Κιλκίς
10 Φεβρουαρίου 2022
Show all

Άρτα: 110 νέοι κάδοι σε γειτονιές και κεντρικούς δρόμους της πόλης

Σημαντικές παρεμβάσεις στην καθαριότητα, με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής, αλλά και την προστασία του αστικού περιβάλλοντος, ολοκλήρωσε τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμος Αρταίων, τοποθετώντας 110 καινούργιους κάδους απορριμμάτων.

Πρόκειται για 110 κάδους που τοποθετήθηκαν στις γειτονιές του κέντρου της πόλης και στην Περιφερειακή οδό, σε αντικατάσταση παλαιότερων που είχαν φθαρεί. Η κίνηση αυτή εντάσσεται στη γενικότερη αναβάθμιση του εξοπλισμού καθαριότητας, στη βάση του οποίου ο Δήμος Αρταίων έχει προσθέσει ήδη ένα νέο απορριμματοφόρο, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα «Φιλόδημος» ενώ πρόκειται να αποκτήσει άλλα τέσσερα νέα απορριμματοφόρα, ένα κάδο πλυντήριο, μία υδροφόρα, και ένα σάρωθρο.

«Προχωρήσαμε στον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού της Υπηρεσίας Καθαριότητας με την προμήθεια ακόμη 110 νέων κάδων απορριμμάτων. Συνεχίζουμε δυναμικά το έργο της Δημοτικής μας Αρχής με ίδιους πόρους, αλλά και με κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο, ώστε με σωστή διαχείριση να οικοδομήσουμε έναν σύγχρονο, αποτελεσματικό, καθαρό Δήμο, ενώ με τις ενέργειες αυτές ομορφαίνουμε ακόμη περισσότερο το κέντρο της πόλης μας» ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Γιώργος Μπουκουβάλας.