Έκθεση Ηρακλειωτών Καλλιτεχνών

Συνεργασία ΚΕΔΕ – ΠΙΣ για τους εμβολιασμούς
7 Δεκεμβρίου 2021
Επίσκεψη στο καταφύγιο ζώων στην Κερατέα
7 Δεκεμβρίου 2021
Show all

Έκθεση Ηρακλειωτών Καλλιτεχνών

Γνωστοί και καταξιωμένοι Ηρακλειώτες καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις και τις εικαστικές τους δημιουργίες στην Έκθεση που παρουσιάζουν από κοινού στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής από τις 9 έως τις 12 Δεκεμβρίου. Η είσοδος στην Έκθεση θα είναι ελεύθερη, μέρος όμως των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθεί για να υποστηρίξει το Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Άλλωστε, στην Έκθεση θα διαθέσουν δικές τους δημιουργίες και υπάρχοντα γνωστοί ηθοποιοί του θεάτρου και του κινηματογράφου.
Η Έκθεση θα είναι κάθε ημέρα ανοικτή για το κοινό από τις 10.00 το πρωί έως τις 22.00 το βράδυ, τηρουμένων, βέβαια, όλων των μέτρων ασφαλείας για την υγεία των επισκεπτών και των καλλιτεχνών.
Τα επίσημα εγκαίνια έγιναν την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου στις 18.30 συνοδεία των μελωδιών του Vox the Acapella Group, ένα μοναδικό ελληνικό μουσικό συγκρότημα από νέα παιδιά που ερμήνευσαν γνωστές επιτυχίες χρησιμοποιώντας μόνο τις φωνές τους.
«Το Ηράκλειο έχει καλλιτεχνική φλέβα, έχει ανθρώπους με σημαντικό εικαστικό έργο και ιστορία. Χρέος του Δήμου μας είναι να δώσει βήμα έκφρασης σε αυτούς τους συμπολίτες μας, να βοηθήσει στην ανάδειξη της δουλειάς τους και να ενισχύσει την ήδη σημαντική φήμη που έχουν. Κυρίως όμως να τους φέρει σε επαφή με την τοπική αλλά και την ευρύτερη κοινωνία. Η Τέχνη είναι το φάρμακο της ψυχής λένε οι σοφοί και, αυτή ειδικά την περίοδο, όλοι έχουμε ανάγκη να θεραπεύσουμε τον ταλαιπωρημένο μας ψυχισμό», το μήνυμα της αντιδημάρχου Πολιτισμού, Μαίρης Ιγγλέση.