Έκτακτη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Βορείου Αιγαίου για προσφυγικό- μεταναστευτικό

Κατεπείγον έγγραφο Πατούλη προς τους δήμους για την επικείμενη κακοκαιρία
17 Σεπτεμβρίου 2020
Περιφέρεια Ηπείρου: Άνοιξε ο «δρόμος» για την κατασκευή σύγχρονου διοικητηρίου της Άρτας στο πρώην στρατόπεδο «Παπακώστα»
17 Σεπτεμβρίου 2020
Show all

Έκτακτη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Βορείου Αιγαίου για προσφυγικό- μεταναστευτικό

Έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση πραγματοποιεί το περιφερειακό Συμβούλιο Βορείου Αιγαίου σήμερα, Πέμπτη στη 1 το μεσημέρι μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας https://www.epresence.gov.gr για λόγους διασφάλισης δημόσιας υγείας.

Μοναδικό θέμα συζήτησης είναι οι εξελίξεις σε σχέση με το προσφυγικό- μεταναστευτικό ζήτημα στα νησιά της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, θέμα που θα εισηγηθεί ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης.

Να σημειωθεί ότι χθες ο περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με συμβούλους του πρωθυπουργού, συνοδευόμενος από τον β΄ αντιπρόεδρο της Βουλής Χ. Αθανασίου, για να υπενθυμίσει τη θέση του ότι η κυβέρνηση «πρέπει να πάρει πίσω τη δέσμευσή του για τα 5 χρόνια που νοικιάστηκαν οι εκτάσεις στο Καρά Τεπέ».

Όπως δήλωσε ο κ. Μουτζούρης «Στο Νησί» αρχικά οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού φάνηκαν αρνητικοί αλλά κατά τη διάρκεια της σύσκεψης μεταπείστηκαν.