Ένας εργαζόμενος ανά γραφείο και γυάλινα διαχωριστικά στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας

Τηλεδιασκέψεις ξεκίνησαν και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου
19 Μαρτίου 2020
«Να πάρουν δώρο Πάσχα και οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ»
20 Μαρτίου 2020
Show all

Ένας εργαζόμενος ανά γραφείο και γυάλινα διαχωριστικά στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας

Στη διανομή φυλλαδίων σε λαϊκές αγορές, έξω από μεγάλα σούπερ μάρκετ και σε πολυσύχναστα μέρη της Θεσσαλονίκης λόγω κορωνοϊού θα προχωρήσει η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Θα μοιραστούν φυλλάδια σε πλατεία Αριστοτέλους και Λευκός Πύργος από την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας προκειμένου να ενημερωθούν όλοι οι πολίτες και να «μείνουν σπίτι»- όσοι τουλάχιστον δεν το έχουν κάνει μέχρι στιγμής.

«Το να μείνουν όλοι στο σπίτι είναι σημείο καμπής για τη μετάδοση του κορωνοϊού», ανέφερε χαρακτηριστικά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο επικεφαλής του αυτόνομου Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Μπάμπης Στεργιάδης. «Στο πλαίσιο των μέτρων που ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, έχει μειωθεί το προσωπικό στο απολύτως απαραίτητο.
Εκ περιτροπής ωράρια στην περιφέρεια λόγω κορωνοϊού

Οι εργαζόμενοι κάνουν εκ περιτροπής ωράρια, βρίσκεται ένα άτομο ανά γραφείο, ενώ στις υπηρεσίες όπου υπάρχει επαφή με το κοινό, όπως για παράδειγμα η διεύθυνση μεταφορών, τοποθετούνται γυάλινα διαχωριστικά. Οι λοιπές υπηρεσίες βρίσκονται σε λειτουργία με τηλε-εργασία από το σπίτι, ενώ οι επιτροπές της Περιφέρειας συνεδριάζουν με τηλεδιάσκεψη, σημείωσε.