«Έξυπνη» ανακύκλωση… από κινητό και tablet του Δήμου Παλλήνης

Χανιά: Δράσεις για την ενίσχυση και προστασία απειλούμενων φυτικών ειδών της Κρήτης
6 Μαρτίου 2020
Γ. Πατούλης: Να κλείσουν σχολεία και Πανεπιστήμια όπου υπάρχουν κρούσματα
6 Μαρτίου 2020
Show all

«Έξυπνη» ανακύκλωση… από κινητό και tablet του Δήμου Παλλήνης

Με ιδιαίτερη χαρά, ο Δήμος Παλλήνης ανακοινώνει ότι είναι πλέον διαθέσιμη η εφαρμογή (application) για κινητά και tablets, της διαδικτυακής πλατφόρμας επιβράβευσης της ανακύκλωσης Followgreen Δήμου Παλλήνης (www.followgreen.gr/pallini).
Το Followgreen App του Δήμου Παλλήνης διατίθεται χωρίς χρέωση στα «App store» για iPhone και «Google play» για Android κινητά και tablets και είναι προσβάσιμο σε όλους τους δημότες.
Ο Δήμος Παλλήνης είναι ο πρώτος Δήμος της Αττικής και από τους ελάχιστους στην Ελλάδα που παρέχει στους δημότες του, ηλεκτρονική εφαρμογή για την ανακύκλωση.
Μέσω της εφαρμογής, ο χρήστης θα μπορεί να ανακαλύψει τα πλησιέστερα σημεία ανακύκλωσης στον Δήμο Παλλήνης με πλοήγηση σε χάρτη, όπου περιλαμβάνονται οδηγίες και χρηστικές πληροφορίες.
Με αυτό τον τρόπο, κερδίζει πόντους επιβράβευσης που έπειτα μπορεί να εξαργυρώσει σε καταστήματα του Δήμου Παλλήνης τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα Followgreen και παρέχουν προσφορές.
Οι πόντοι κερδίζονται, είτε καταχωρώντας τον 10ψήφιο κωδικό, είτε σαρώνοντας με το κινητό του το ειδικό Qrcode, που θα βρει στο κουπόνι επιβράβευσης για την ανακύκλωση που κάνει στο Κοινωνικό Ανταλλακτήριο και Φαρμακείο του Δήμου.
Οι χρήστες κερδίζουν πόντους και μέσω της εύκολης και γρήγορης πρόσβασης που παρέχει η εφαρμογή, στο εκπαιδευτικό υλικό (Άρθρα/ Βίντεο/ Κουίζ) της πλατφόρμας για την ανακύκλωση και το περιβάλλον
Η εφαρμογή περιέχει επίσης έναν πλήρη και σύγχρονο μηχανισμό για την προβολή των πλησιέστερων τοπικών καταστημάτων που παρέχουν προσφορές.
«Μη χάνεις χρόνο, κατέβασε τη νέα μας εφαρμογή και μπες στο παιχνίδι της ανακύκλωσης»!