Έφυγαν από τη ζωή δύο σπουδαίοι άνθρωποι για το Ίλιον

Μια νέα εποχή ξεκινά για τη δημοτική συγκοινωνία της Νέας Ιωνίας
22 Δεκεμβρίου 2020
Οι προτεραιότητες για το Κτηματολόγιο το 2021- Έρχεται ολοκληρωμένο ψηφιακό Κτηματολόγιο
22 Δεκεμβρίου 2020
Show all

Έφυγαν από τη ζωή δύο σπουδαίοι άνθρωποι για το Ίλιον

Έφυγαν από τη ζωή δύο σπουδαίοι συμπολίτες μας, αφήνοντας φτωχότερη την παράταξη «Δημοκρατική Συνεργασία – Νίκος Ζενέτος» και την πόλη του Ιλίου. Πρόκειται για τον πρώην Αντιδήμαρχο και Δημοτικό Σύμβουλο Ευθύμιο Βεντουράτο και τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο στις Αυτοδιοικητικές εκλογές το 2019, Σπύρο Μισθό.


Ο Ευθύμιος Βεντουράτος υπηρέτησε επί σειρά ετών με συνέπεια και σεβασμό την Αυτοδιοίκηση, τον Αθλητισμό και το Γονεϊκό κίνημα, διετέλεσε επί τέσσερεις εκλογικές περιόδους Αντιδήμαρχος Παιδείας, Τεχνικών Έργων και μέσα από τους συνδικαλιστικούς και κοινωνικούς αγώνες πρόσφερε πολλά στην πατρίδα και την πόλη.
Ο Σπύρος Μισθός υπηρέτησε με αγάπη και αξιοπρέπεια το Θέατρο και τον Πολιτισμό, απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, διετέλεσε Διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων και συνεργάστηκε με σπουδαίους του Ελληνικού Θεάτρου. Με ιδιαίτερη ευαισθησία για τα κοινά το 2019 έθεσε υποψηφιότητα με την παράταξή της διοίκησης, με πρόθεση να προσφέρει ακόμα περισσότερα.
Ο επικεφαλής και Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος και τα μέλη της παράταξής εξέφρασαν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους στις οικογένειες και τους οικείους τους.