Μηνύματα νίκης για τον Γιώργο Παπαδημητρίου στο Ηράκλειο Αττικής

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Στηρίζει 2 Υποψηφίους Περιφερειάρχες και 15 Υποψηφίους Δημάρχους την 2η Κυριακή των εκλογών
13 Οκτωβρίου 2023
Δημοτικές εκλογές 2023: 22 οι γυναίκες δήμαρχοι σε σύνολο 332 δήμων
16 Οκτωβρίου 2023
Show all

Μηνύματα νίκης για τον Γιώργο Παπαδημητρίου στο Ηράκλειο Αττικής

Αέρας νίκης για τον Γιώργο Παπαδημητρίου στο Ηράκλειο Αττικής

Αέρας αλλαγής φυσάει στο δήμο Ηρακλείου Αττικής, καθώς οι συσχετισμοί που δημιουργήθηκαν την εβδομάδα που ακολούθησε από τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών οδηγούν στο συμπέρασμα πως η υπερκομματική υποψηφιότητα του Γιώργου Παπαδημητρίου συγκεντρώνει πλέον τις μεγαλύτερες πιθανότητες για να πάρει την δημαρχία.

Κ. Κουτρούλης: Ώρα να αλλάξει το καθεστώς που βλάπτει το δήμο

Πιο συγκεκριμένα, ο υποψήφιος δήμαρχος Κυριάκος Κουτρούλης που κατέλαβε ποσοστό κοντά στο 10% με ανακοίνωσή του στρέφεται ευθέως κατά του δημάρχου Νίκου Μπάμπαλου επιρρίπτοντάς του σοβαρές ευθύνες για μία σειρά από σοβαρά ζητήματα και επί της ουσίας καλεί τους ψηφοφόρους του και γενικότερα τους δημότες να αποφασίσουν την αλλαγή της διοίκησης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του έμπειρου αυτοδιοικητικού έχει ως εξής: “Θέλουμε ειλικρινά να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλους τους συνδημότες μας που μας τίμησαν με την ψήφο τους αλλά και αυτούς που εκδήλωσαν διαφορετική προτίμηση.

Ο νικητής των εκλογών είναι η μεγάλη αποχή, 47% περίπου, αποχή που δείχνει την απογοήτευση και δυσαρέσκεια του εκλογικού σώματος και για αυτό ουδείς δικαιούται να πανηγυρίζει σε μια δημοκρατική διαδικασία που εκφράζεται με οριακή πλειοψηφία.

Έστω και την ύστατη στιγμή κάνουμε έκκληση σε όλους τους συνδημότες μας να πάνε στην κάλπη να εκφράσουν την άποψη τους για τον τόπο που μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας, τον τόπο που είναι το σπίτι μας.

Εμείς από την πλευρά μας με εντιμότητα και καθαρότητα δώσαμε τον δικό μας αγώνα με ένα σκοπό και μόνο να αποκαθηλωθεί από την πόλη η αυταρχικότητα, η αλαζονεία, το καθεστώς που βλάπτει το δήμο, το καθεστώς που ευνοεί τους ημέτερους, το καθεστώς που χωρίζει τους Ηρακλειώτες, που αδιαφορεί για τα ουσιώδη προβλήματα της πόλης, το καθεστώς που έχει εκμαυλίσει συνειδήσεις, το καθεστώς που προσφέρει μόνο αρτον και θεάματα, το καθεστώς που στεγάζει προνήπια σε προκατ, το καθεστώς που ανερυθρίαστα χρησιμοποιεί μικρά παιδιά στο διαδίκτυο για να αποκομίσει πολιτικά οφέλη, το καθεστώς των συνεταίρων και των συμφερόντων. ..

Θα συνεχίσουμε από το μετερίζι που μας τοποθετήσατε για την έντιμη και χρηστή διοίκηση στο Δήμο, για τα ασφαλή πεζοδρόμια, για ασφαλή σχολεία, για ασφαλείς παιδικές χαρές, για ασφαλείς αθλητικούς χώρους.

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να μην γίνει ένα νέο ανοικτό όρυγμα στην πόλη μας με την επέκταση της Λεωφ. Κύμης , για το σκέπασμα της Αττικής οδού , για την διάνοιξη της Λεωφ. Ηρακλείου, για την δημιουργία και συντήρηση των χώρων πρασίνου.

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την λύση του κυκλοφοριακού, για να πάψει η ταλαιπωρία των πολιτών από τα ευκαιριακά έργα, , για να γίνει το Ηράκλειο μια πόλη ανθρωπιάς.

Το όραμα μας για την πόλη έτυχε μερικής επιδοκιμασίας έστω και από την οριακή πλειοψηφία αλλά αυτό δεν θα μας εμποδίσει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε.

Καλούμε όλους τους δημότες να συμμετάσχουν στον δεύτερο γύρο των εκλογών και να εκφράσουν με την ψήφο τους την επιλογή τους.

Πρόκειται για το μέλλον της πόλης μας και πέντε χρόνια είναι πολλά!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΝΟΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ για το Ηράκλειο

Ο επικεφαλής

Κυριάκος Κουτρούλης.”

Έμμεση στήριξη και από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ

Την ίδια στιγμή σε μπούμερανγκ γυρίζει για τον δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής η συνεργασία με την Αιμιλία Τζίβα, Θυμίζουμε πως η κα Τζίβα είχε “κατέβει” στις εκλογές του 2019 υποψήφια δήμαρχος με την επίσημη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ όμως πλέον μεταπήδησε στο στρατόπεδο του κ. Μπάμπαλου και ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος κινούμενη σε πραγματικά χαμηλά επίπεδα όσον αφορά την σταυροδοσία της. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ να στέλνει μήνυμα στήριξης της υπερκομματικής υποψηφιότητας του Γιώργου Παπαδημητρίου ώστε να “τιμωρηθεί” και η κα Τζίβα για την “προδοσία” της.

Και δημοτικοί σύμβουλοι του Μπαρμπούνη με τον Γ. Παπαδημητρίου

Δεν είναι όμως μόνο αυτοί που στηρίζουν τον Γιώργο Παπαδημητρίου ώστε να έρθει μετά από εννέα χρόνια η αλλαγή στο Ηράκλειο Αττικής αλλά και δημοφιλείς υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του Νίκου Μπαρμπούνη που έλαβε το 6% των ψήφων τάσσονται υπέρ του Γιώργου Παπαδημητρίου, την ίδια στιγμή που σε δήλωσή του ο επικεφαλής έκανε λόγο για ψήφο κατά συνείδηση. Κυριακή κοντή γιορτή λοιπόν…