ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΙΖΑΝΟΥ: Από τους Αγίους Αναργύρους στην Περιφέρεια Αττικής

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡΗ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ: Έτσι θα απογειώσουμε το Χαιδάρι
5 Οκτωβρίου 2023
ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΡΕΝΤΖΙΛΑ: Από τον αθλητισμό, στο πλευρό του Παχατουρίδη στο Περιστέρι.
6 Οκτωβρίου 2023
Show all

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΙΖΑΝΟΥ: Από τους Αγίους Αναργύρους στην Περιφέρεια Αττικής

Η Αγγελική Φραγκοπούλου – Χαριζάνου είναι επιχειρηματίας, παντρεμένη και μητέρα 2 αγοριών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στους Αγ. Αναργύρους. Στις Δημοτικές Εκλογές του 2019 εξελέγη πρώτη σε ψήφους Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Αγ. Αναργύρων – Καματερoύ. Πλέον, θέλοντας να συνεχίσει τη δράση της στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, είναι Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στον Δυτικό Τομέα Αθηνών, στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά, με τον συνδυασμό ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Κυρία Φραγκοπούλου – Χαριζάνου τι σας ώθησε να ασχοληθείτε εξαρχής με την Τοπική Αυτοδιοίκηση;

Είμαι ένας άνθρωπος, φύσει και θέσει, αισιόδοξος! Πιστεύω ακράδαντα, ότι κάθε δήμος έχει τεράστιες δυνατότητες εξέλιξης, αρκεί οι συνθήκες να είναι κατάλληλες για να ευοδώσει αυτή η εξέλιξη. Με αυτήν λοιπόν την πίστη, πήρα το 2019, την απόφαση να ασχοληθώ με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και ένιωσα πολύ υπερήφανη, όταν οι συνδημότες μου με στήριξαν με την εμπιστοσύνη τους.

Το 2019 ήταν η πρώτη φορά, που ασχοληθήκατε με τα κοινά;

Στον τομέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ήταν η πρώτη μου φορά. Ανέκαθεν όμως μου άρεσε να παίρνω μέρος σε δράσεις κοινωνικής προσφοράς. Ήμουν εθελοντικά μέλος στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό όπως επίσης και ενεργό μέλος της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «Παναθηναϊκή».

Τώρα νιώθετε, ότι κάνετε ένα μεγαλύτερο βήμα με την υποψηφιότητά σας για Περιφερειακή Σύμβουλος;

Σαφέστατα! Ένα μεγάλο βήμα με βαθύτατο αίσθημα ευθύνης. Οι δήμοι της Δυτικής Αθήνας αντιμετωπίζουν καθημερινά πολλά προβλήματα και έχουν σοβαρές ανάγκες. Ανάγκες, που σχετίζονται με την ασφάλεια, την κοινωνική πρόνοια, την παραγωγικότητα και εν γένει την ανάπτυξη.

Όλα αυτά τα σοβαρά ζητήματα, δεν σας προβλημάτισαν ως προς την υποψηφιότητά σας;

Όλα αυτά τα θέματα ανέκαθεν με προβλημάτιζαν και συνεχίζουν να με προβληματίζουν, όχι όμως σχετικά με την δική μου υποψηφιότητα αλλά με το πως θα μπορέσω επί της ουσίας να βοηθήσω στη βελτίωσή τους. Στη Δυτική Αθήνα ζούμε άνθρωποι με πολλά χαρίσματα και με πολλές δυνατότητες. Πιστεύω, πως εάν εργαστούμε με αφοσίωση, όραμα και συνέπεια όλοι μας μπορούμε να διεκδικήσουμε καλύτερες συνθήκες ζωής. Όλοι οι δήμοι της Δυτικής Αθήνας μπορούν να προχωρήσουν μπροστά, να εξελιχθούν και να αναπτυχθούν.

Για ποιους λόγους θα θέλατε να σας εμπιστευτεί ο κόσμος και να σας στηρίξει με την ψήφο του;

Είμαι ένας άνθρωπος, που έχω μάθει να εργάζομαι σκληρά, με οργάνωση και προσήλωση στο αποτέλεσμα. Στη ζωή μου έχω αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες και κάθε φορά κατάφερνα να στέκομαι στα πόδια μου και να γίνομαι πιο δυνατή και πιο αισιόδοξη από πριν. Ξέρω το τι σημαίνει μάχη για ένα καλύτερο αύριο. Σέβομαι το καλύτερο αύριο, που θέλουν να έχουν οι άνθρωποι της Δυτικής Αθήνας. Είμαι έτοιμη να αγωνιστώ για αυτούς και να προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ σε όλον τον κόσμο.

Γιατί αποφασίσατε να συμπορευθείτε με τον Νίκο Χαρδαλιά;

Είναι μεγάλη τιμή για μένα να βρίσκομαι στον συνδυασμό ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ και να μάχομαι στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά. Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι ένας άξιος άνθρωπος, εργατικός και με μεγάλη εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Έχει δομημένη σκέψη και ένα ρεαλιστικό σχέδιο για την Αττική. Πιστεύω στις ικανότητές του και ξέρω, ότι είναι έτοιμος να εργαστεί με μεγάλη αφοσίωση για την Αττική.

Ποιοι δήμοι εντάσσονται στον Δυτικό Τομέα Αθηνών;

Στον Δυτικό Τομέα Αθηνών εντάσσονται οι Αγ. Ανάργυροι – Καματερό, Αγ. Βαρβάρα, Αιγάλεω, Ίλιον, Περιστέρι, Πετρούπολη και Χαϊδάρι.

Σας ευχόμαστε λοιπόν καλή επιτυχία στον αγώνα σας.

Σας ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι να δώσουμε όλοι μαζί ενωμένοι έναν άξιο αγώνα και ο κόσμος να μας τιμήσει με την εμπιστοσύνη και τη στήριξή του.

Αγγελική Φραγκοπούλου – Χαριζάνου

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Δυτικού Τομέα Αθηνών