Αγοραστός: Μετά την ήττα πάει για ευρωβουλευτής

Υποχρεωτική αργία στη Θεσσαλονίκη η 26η Οκτωβρίου
23 Οκτωβρίου 2023
Νέο μισθολόγιο: Οι 7 παρεμβάσεις στους μισθούς των δημοσίων υπάλληλων (πίνακες)
25 Οκτωβρίου 2023
Show all

Αγοραστός: Μετά την ήττα πάει για ευρωβουλευτής

Αγοραστός: Μετά την ήττα πάει για ευρωβουλευτής

Μπορεί ακόμη να μην έχει παραδώσει ακόμα τα «κλεισιά» της Περιφέρειας Θεσσαλίας στον διάδοχό του, αλλά ήδη έχουν ξεκινήσει τα σενάρια για το πολιτικό μέλλον του Κώστα Αγοραστού.

Η ιδιότητα του περιφερειακού συμβούλου μάλλον δεν είναι αρκετή για τον κ. Αγοραστό. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Μαγνησία» έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα ως Ευρωβουλευτής στις εκλογές του Ιουνίου 2024.

Το ενδεχόμενο αυτό, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της εφημερίδας είχε συζητηθεί μετά τον Daniel, με τον Μητσοτάκη να προτείνει στον Αγοραστό θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις ευρωεκλογές προκειμένου να «σωθεί» η Περιφέρεια, βάζοντας ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη.

Ο Αγοραστός φέρεται να απέρριψε την προοπτική αυτή και ακολούθως έχασε τις εκλογές. Οι σχέσεις Μητσοτάκη – Αγοραστού όμως παραμένουν «θερμές» και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί μια υποψηφιότητα για την ευρωβουλή…

Πάντως σε αυτή την πολιτική προοπτική υπάρχει ένα «αγκάθι». Η έρευνα της Δικαιοσύνης για τη διερεύνηση τυχόν ευθυνών και παραλείψεων και του περιφερειάρχη Θεσσαλίας για τις φονικές και καταστροφικές πλημμύρες στο Θεσσαλικό κάμπο…