Αλεξανδρούπολη: Κατ’ οίκον παράδοση βιβλίων από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη

ΥΠΕΝ: Ξεκινά σήμερα η ανάρτηση των δασικών χαρτών
15 Ιανουαρίου 2021
Βαρύ πακέτο οικονομικών αιτημάτων και προειδοποίηση ότι οι δήμοι λειτουργούν οριακά, κατέθεσε η ΚΕΔΕ στην ηγεσία του ΥΠΕΣ
15 Ιανουαρίου 2021
Show all

Αλεξανδρούπολη: Κατ’ οίκον παράδοση βιβλίων από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Σε κατ’ οίκον παράδοση και παραλαβή βιβλίων, κατόπιν ραντεβού και λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για τη διασφάλιση της υγείας του κοινού και του προσωπικού της, προχωρά, από τις 18 Ιανουαρίου, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης.

Ειδικότερα, ως προς τη διαδικασία παραγγελίας των βιβλίων, οι χρήστες μπορούν ν’ αναζητούν στον ηλεκτρονικό κατάλογο του OPEN ABEKT της Δημοτικής Βιβλιοθήκης τη βιβλιογραφία που επιθυμούν στον σύνδεσμο axdlibrary.openabekt.gr. Ακολουθεί η αποστολή e-mail στη διεύθυνση axdlibrary@gmail.com , των στοιχείων των βιβλίων που επιθυμούν να δανειστούν, αναγράφοντας τα προσωπικά τους στοιχεία, όπως τον αριθμό μέλους της βιβλιοθήκης, ονοματεπώνυμο, κινητό τηλέφωνο, ενώ εναλλακτικά μπορεί να γίνει και τηλεφωνική κράτηση στο 2551089690.

Απαραίτητη για το δανεισμό είναι η κάρτα μέλους της Βιβλιοθήκης και στην περίπτωση που δεν υπάρχει μπορεί να ζητηθεί η έκδοσή της.

Σημειώνεται ότι η κατ’ οίκον διανομή θα γίνεται σε συνεργασία με το Δίκτυο Εθελοντών του Δήμου Αλεξανδρούπολης, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα παραλαβής από την είσοδο της βιβλιοθήκης, πάντα κατόπιν συνεννόησης.

Σε ,ότι αφορά τα μέτρα διασφάλισης της υγείας τόσο του κοινού όσο και του προσωπικού, τα βιβλία θα παραδίδονται με όλες τις προφυλάξεις για τη νόσο COVID 19, ήτοι γάντια, μάσκα, απολυμάνσεις και όλα τα δανειζόμενα βιβλία με την επιστροφή τους στη βιβλιοθήκη θα κρατούνται σε ξεχωριστό χώρο καραντίνας για 72 ώρες.