Τ. Θεοδωρικάκος: το 50% γυναίκες στα Συμβούλια νέων των Δήμων
10 Νοεμβρίου 2020
Μπάρα προσβασιμότητας για ΑμεΑ στην ιστοσελίδα Δήμου Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη
11 Νοεμβρίου 2020
Show all

Αναστέλλεται η λειτουργία των ΚΔΑΠ

Σε συνέχεια σειράς κανονιστικών πράξεων και εγγράφων, το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με εγκύκλιό του ενημερώνει για τα ακόλουθα:
α. Αναστέλλεται η λειτουργία των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π) για το διάστημα ισχύος της με Α.Π. Δ1α/Γ.Π.οικ.71342/6-11-2020 Κοινής Υπουργικής απόφασης, και συγκεκριμένα: από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020 έως και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020.
β. Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠ μεΑ) εξακολουθούν να λειτουργούν με την προϋπόθεση διενέργειας τεστ (rapid ή PCR) ανά εβδομάδα στους εργαζόμενους, και αν είναι δυνατόν με διαχωρισμό παιδιά – ενήλικες όπου υφίστανται. Ο διαχωρισμός μπορεί να είναι χρονικός (ανά βάρδια) ή χωροταξικός, και τηρώντας τις οδηγίες που έχουν δοθεί με την (2) σχετική Εγκύκλιο.
γ. Τα Κέντρα Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ) συνεχίζουν να λειτουργούν τηρώντας τις οδηγίες που έχουν δοθεί με την (2) σχετική Εγκύκλιο, με την προϋπόθεση διενέργειας τεστ (rapid ή PCR) μια φορά την εβδομάδα στους εργαζόμενους και στους ωφελούμενους, στο πλαίσιο της πρόληψης της διασποράς του κορωνοϊού.