Αποκαθίστανται οι ζημιές σε δεκάδες παιδικές χαρές του Δήμου Καρδίτσας

Διαγωνισμό για την ανάπλαση της περιοχής του Ιπποκράτειου προκήρυξε ο Δήμος Θεσσαλονίκης
11 Φεβρουαρίου 2022
Άργος Ορεστικό: Προσθήκη αιθουσών διδασκαλίας και έργα προσβασιμότητας ΑμεΑ στο Δημοτικό Σχολείο Κωσταραζίου
11 Φεβρουαρίου 2022
Show all

Αποκαθίστανται οι ζημιές σε δεκάδες παιδικές χαρές του Δήμου Καρδίτσας

Μια μεγάλη παρέμβαση για τη βελτίωση δεκάδων παιδικών χαρών πραγματοποιεί ο Δήμος Καρδίτσας. Το έργο εντάσσεται στη διαδικασία αποκατάστασης των ζημιών που προκάλεσε στην περιοχή μας ο Ιανός, αποκαταστάσεις οι οποίες και συνεχίζονται.

Οι παιδικές χαρές αφορούν τόσο στην πόλη της Καρδίτσας όσο και σε πολλές Κοινότητες καθώς οι σχετικές εργολαβίες αφορούν και στις πέντε Δημοτικές Ενότητες (Καρδίτσας, Μητρόπολης, Ιτάμου, Καλλιφωνίου και Κάμπου).

«Η προσπάθεια ο Δήμος Καρδίτσας να γίνει ένας Δήμος που αξίζει να ζεις συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα. Η παρέμβαση που τώρα πραγματοποιούμε αφορά σε αποκαταστάσεις από ζημιές που προκάλεσε ο Ιανός. Συνεχίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ώστε να φτιάξουμε την Καρδίτσα που θέλουμε», δήλωσε ο δήμαρχος Β. Τσιάκος, ο οποίος βρέθηκε σε παιδικές χαρές όπου εκτελούνται εργασίες αποκατάστασης ώστε να ενημερωθεί για την εξέλιξη του έργου.

Όπως σημειώνεται τέλος από τον Δήμο Καρδίτσας, στις παιδικές χαρές γίνονται παρεμβάσεις με βάση τις τεχνικές προδιαγραφές. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανήλθε στις 82.000 ευρώ.