Αστική ανάπλαση στην περιοχή της αγοράς της Νέας Ιωνίας

Μεγάλη άσκηση ετοιμότητας δασοπυρόσβεσης στον Ωρωπό
15 Ιουνίου 2021
Δίκτυοκατά της κακοποίησης παιδιών από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και το «Χαμόγελο του Παιδιού»
15 Ιουνίου 2021
Show all

Αστική ανάπλαση στην περιοχή της αγοράς της Νέας Ιωνίας

Σε δύο θέματα που αφορούν στο κέντρο της Νέας Ιωνίας, σε χώρο 22 στρεμμάτων, που οριοθετεί την αγορά του Δήμου Νέας Ιωνίας και ειδικότερα στην περιοχή μεταξύ των γραμμών του ΗΣΑΠ και την οδό Ηρακλείου από Εθνικής Αντιστάσεως έως Ελευθέριου Βενιζέλου και επεκτείνεται μέχρι την πλατεία Αγίου Γεωργίου ενημερώνει με νεότερη ανακοίνωσή του ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, κ. Αριστείδης Χατζησαββίδης, στην οποία σημειώνει: “Το πρώτο είναι η «ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ» και το δεύτερο το «ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΙΩΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ» που θα γίνει στη Πλατεία Πάρσης στο πρώην Flocafe. Διεκδικούμε για το πρώτο μέχρι δέκα εκατομμύρια ευρώ και για το δεύτερο 540.000 ευρώ.
Διαβάστε!
1) ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (Επί παρόντων οκτώ (8) μελών και υπαρχούσης πραγματικής απαρτίας) (Επί των καταμετρημένων ψήφων) 6 υπέρ και 1 κατά ( ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τσομπάνογλου Φώτιος) 1 λευκό (ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κανλής Χρήστος). Στα υπέρ συμπεριλαμβάνεται και ο κ. Τσουκαλάς.
2) ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ (Επί παρόντων έξι (6) μελών και υπαρχούσης πραγματικής απαρτίας) Στα υπέρ συμπεριλαμβάνεται και ο κ. Τσουκαλάς. Έλαμψαν δια της απουσίας τους αυτοί που οχτώ μισή χρόνια, δεν έκαναν απολύτως τίποτε για το πρώην Flocafe. Δε συμμετείχαν οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Κανλής Χρήστος, (Αντιπρόεδρος), Αναμουρλόγλου Χρήστος, Τσομπάνογλου Φώτιος, όλοι πρώην Δημοτική Αρχή, τακτικά μέλη και τα αναπληρωματικά μέλη παρά το γεγονός ότι κλήθηκαν νόμιμα. Αξίζει να αναφέρω την επαναλαμβανόμενη ερώτηση της Αντιπολίτευσης τι θα γίνει το πρώην Flocafe. Αντί να πούνε μπράβο στη Δήμαρχο που βρήκε τρόπο χρηματοδότησης και αξιοποίησης του εγκαταλελειμμένου κτηρίου, με καινοτόμα προβολή επιδιώκου να βάλλουν εμπόδια. Όποιος αμφισβητεί τα γραπτά μου, μπορεί να μπει στο site Δήμος Νέας Ιωνίας. Πατά Δήμος που βρίσκεται στην επικεφαλίδα, ανοίγει την Οικονομική Επιτροπή, πηγαίνει στο έτος 2021 και ανοίγει τις αποφάσεις της ΟΕ. Ο Αριθμός Πράξης 127 αναφέρει το ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ της ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ συμπυκνωμένα την απόφαση του πρώτου θέματος. Με Αριθμό Πράξης 205 θα διαβάσετε το ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ για το δεύτερο θέμα. Για πλήρη ενημέρωση, ανοίγει τις εισηγήσεις της ΟΕ. Αποδεικνύεται από τις πράξεις καταψήφισης, αποχής, λευκού, ή απουσίας των στελεχών που εκπροσωπούν σήμερα τη «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» και πριν την «ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ» πως θέλουν με κάθε τρόπο να εμποδίσουν την ανάπτυξη στη πόλη μας, γιατί χάσανε την εξουσία. Κρινόμαστε όλοι. Όχι μόνο η Δ.Α. από τα έργα μας και όχι από τα λόγια μας!