Αύριο Τετάρτη στο Κοιμητήριο Καλλιθέας η κηδεία του Λάζαρου Λασκαρίδη

Ολοκληρώθηκε το Σ.Α.Π. του Δήμου Ελευσίνας
9 Μαΐου 2023
Στο δρόμο του ψηφιακού μετασχηματισμού του σε «έξυπνο», ο Δήμος Δωρίδας
9 Μαΐου 2023
Show all

Αύριο Τετάρτη στο Κοιμητήριο Καλλιθέας η κηδεία του Λάζαρου Λασκαρίδη

Aύριο Τετάρτη, 10 Μαΐου 2023, στις 13:30, στο Κοιμητήριο Καλλιθέας θα τελεστεί η κηδεία του δημοσιογράφου και αντιδημάρχου Καλλιθέας, Λάζαρου Λασκαρίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από σύντομη μάχη σε νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε.

Το περιστατικό είχε σημειωθεί στις 27 Απριλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Καλλιθέας, όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η τελετή ονοματοδοσίας της και να πάρει το όνομα του παλαιού δημάρχου Θεόδωρου Ψαλιδόπουλου. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας έπεσε από μπαλκόνι από αρκετά ψηλά. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο σοβαρός τραυματισμός του. Όλο αυτό το διάστημα έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή ωστόσο, χθες το πρωί γνωστό υπέκυψε βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Όπως ανακοίνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ της οποίας ο εκλιπών ήταν μέλος, παράκληση της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, να διατεθούν δωρεές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων (Εθνική Τράπεζα, IBAN GR0501104890000048920124137).