Α. Ακρίβος: Η Αυτοδιοίκηση πρέπει, επιτέλους, να αναλάβει δράση ενάντια στην Κλιματική Αλλαγή

Κάν΄ το όπως …το Πράσινο Κίνημα
18 Απριλίου 2021
ΥΠΕΣ: Ποιες κατηγορίες δημοσίων υπαλλήλων υποχρεώνονται να υποβληθούν σε self test
19 Απριλίου 2021
Show all

Α. Ακρίβος: Η Αυτοδιοίκηση πρέπει, επιτέλους, να αναλάβει δράση ενάντια στην Κλιματική Αλλαγή

Μία πολύ σημαντική συνεδρίαση πραγματοποιείται αύριο Δευτέρα 19 Απριλίου στην Επιτροπή Διαβούλευσης της Περιφέρειας Θεσσαλίας, καθώς θα συζητηθεί το Περιφερειακό Σχέδιο για την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή Θεσσαλίας.
Χαρακτηριστικά, ο επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλία Πράσινη Περιφέρεια», κ. Αθανάσιος Ακρίβος δήλωσε σχετικά: «Δεν μπορώ να μην δηλώσω ότι όταν ενημερώθηκα για τη συνεδρίαση ένιωσα μεγάλη ικανοποίηση, καθώς όπως όλοι γνωρίζετε η παράταξή μας η “Θεσσαλία Πράσινη Περιφέρεια” είναι η κατ΄ εξοχήν παράταξη που δίνει τη μεγαλύτερη βαρύτητα στα θέματα του περιβάλλοντος.
Άλλωστε, όπως ξέρουν και όσοι παρακολουθούν τις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου αλλά και γενικότερο το πλούσιο – θέλω να πιστεύω – έργο της παράταξής μας τα θέματα του περιβάλλοντος ήταν αυτά που πάντα είχαμε ως προτεραιότητα, χωρίς βέβαια να υποβαθμίζουμε τα υπόλοιπα εξίσου σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Θεσσαλία και οι πολίτες της.
Δυστυχώς, η Κλιματική Αλλαγή δεν είναι fake news. Είναι πραγματικότητα.
Η Αυτοδιοίκηση πρέπει, επιτέλους, να αναλάβει δράση και περιβαλλοντική πολιτική ενάντια στην Κλιματική Αλλαγή.
Εμείς έχουμε καταθέσει ολοκληρωμένες προτάσεις για να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά περιβαλλοντικά προβλήματα της Θεσσαλίας.»