Β. Ρόκος: Υπέρπληρες, πολυσυλλεκτικό και άκρως πολυκομματικό το τελικό ψηφοδέλτιο της ομάδας «ΣΥΝ-εργασίας», με 153 υπ. περιφερειακούς συμβούλους

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Ηρακλείου
1 Σεπτεμβρίου 2023
ΤΕΕ Κ. Μακεδονίας: Προτάσεις για τη θωράκιση της χώρας έναντι των φαινομένων της κλιματικής αλλαγής
1 Σεπτεμβρίου 2023
Show all

Β. Ρόκος: Υπέρπληρες, πολυσυλλεκτικό και άκρως πολυκομματικό το τελικό ψηφοδέλτιο της ομάδας «ΣΥΝ-εργασίας», με 153 υπ. περιφερειακούς συμβούλους

Βασίλης Ρόκος: Υπέρπληρες, πολυσυλλεκτικό και άκρως πολυκομματικό το τελικό ψηφοδέλτιο της ομάδας «ΣΥΝ-εργασίας», με 153 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.

Υπέρπληρες, πολυσυλλεκτικό και άκρως πολυκομματικό το τελικό ψηφοδέλτιο της ομάδας «ΣΥΝ-εργασίας», με επικεφαλής τον μόνο πραγματικά ανεξάρτητο υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ.Βασίλη Ρόκο.
Με 153 υποψηφιότητες έκλεισε το ψηφοδέλτιο της «ΣΥΝ-εργασίας» του Βασίλη Ρόκου, καθιστώντας πλέον την ομάδα μία ισχυρή δύναμη στη διεκδίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, παρά τα όποια δημοσιεύματα περί «μοναχικής κούρσας» της απερχόμενης διοίκησης στον στίβο των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.
Σχετικά με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της ομάδας του κ.Ρόκου, αυτοί προέρχονται από όλους τους νομούς της Περιφέρειας ΚΜ (Θεσσαλονίκη, Πέλλα, Ημαθία, Κιλκίς, Σέρρες, Χαλκιδική και Πιερία) και από όλες τις κοινωνικές τάξεις και ομάδες. Πρόκειται για καταξιωμένα άτομα με ήθος και αρχές, που έχουν αποδείξει έμπρακτα ότι νοιάζονται τόσο για τον συνάνθρωπό τους, όσο και για την πρόοδο της κοινωνίας και του τόπου τους.
Σημειώνεται ότι στο ψηφοδέλτιο της «ΣΥΝ-εργασίας» το 43% των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων είναι γυναίκες και το 57% άνδρες, ενώ ο μέσος όρος ηλικίας των υποψηφίων είναι τα 44 έτη.
Εντός των επομένων ημερών θα ακολουθήσει ανακοίνωση σχετικά με την επίσημη παρουσίαση των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων της «ΣΥΝ-εργασίας».

Ακολουθεί δήλωση του ανεξάρτητου υποψήφιου Περιφερειάρχη ΚΜ, κ. Βασίλη Ρόκου:
«Εν πρώτοις θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις υποψήφιες και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους που αγκάλιασαν το όραμα της «ΣΥΝ-εργασίας». Επιτρέψτε μου όμως να απευθύνω από καρδιάς, ένα τεράστιο ευχαριστώ στις νέες και στους νέους ηλικιακά υποψήφιους μας, που απέδειξαν ότι η γένια τους δεν είναι αδιάφορη κι ότι επιθυμεί πλέον να πάρει τα ηνία στα χέρια της.
Θα ήθελα τέλος να ευχαριστήσω και όλους όσοι εκδήλωσαν έντονο ενδιαφέρον για να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιό μας, ωστόσο λόγω χρονικού περιορισμού δεν μπόρεσαν και στέκονται τώρα δίπλα μας στον αγώνα μας για την πρόοδο αυτού του τόπου.
Είμαστε πλέον μία μεγάλη και δυνατή οικογένεια, που θέλει να εργαστεί και έχει το σθένος να παλέψει για το μέλλον της Περιφέρειάς μας, για το μέλλον των παιδιών μας, για το μέλλον της νέας γενιάς.
Επιδιώξαμε και καταφέραμε να συστήσουμε ένα ψηφοδέλτιο άκρως πολυκομματικό και πολυφωνικό, όπως αρμόζει σε μία δημοκρατική χώρα. Το ψηφοδέλτιο της «ΣΥΝ-εργασίας» είναι το μόνο πραγματικά κομματικά ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο, απελευθερωμένο από κομματικά πρόσημα και κομματικές σκοπιμότητες που στερούν από τους πολίτες της Περιφέρειάς μας, το αριστοτελικό «ευ ζην» στην υγεία, στην παιδεία, στον πολιτισμό, στην οικονομία, στην ανάπτυξη, στις υποδομές, στην εργασία, στην καθημερινότητα.
Το όραμα της «ΣΥΝ-εργασίας» δεν βασίζεται σε ουτοπίες και ευχολόγια αλλά σε γερά θεμέλια. Μετά από εμπεριστατωμένες μελέτες και με την συνδρομή διαφόρων επιστημονικών ομάδων, συντάξαμε το πιο καλοδομημένο πρόγραμμα για την ΠΚΜ που έχει γραφτεί ποτέ στην ιστορία της αυτοδιοίκησης. Ένα πρόγραμμα με άμεσες λύσεις και προτάσεις για όλους τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας.
Για εμένα προσωπικά ως υποψήφιο Περιφερειάρχη αλλά και τη μεγάλη οικογένεια της ΣΥΝ-εργασίας, κάθε συμπολίτης μας μετράει και είμαστε εδώ για να τον ακούσουμε και να τον βοηθήσουμε, είτε μένει στο κέντρο μιας πόλης είτε στο τελευταίο σπίτι του πιο απομακρυσμένου χωριού.
Οι προσπάθειές μας και η θέλησή μας για δουλειά δεν σταματάνε ούτε πριν ούτε μετά τις κάλπες. Και σίγουρα δε σταματάνε μπροστά σε κομματικά χρώματα.
Δηλώνουμε ανεξάρτητοι γιατί είμαστε πραγματικά ανεξάρτητοι.
Όλοι μαζί για το μέλλον της ΠΚΜ
Με εκτίμηση,
Βασίλης Ρόκος- Ανεξάρτητος Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας».