«Γαλάζιος» εμφύλιος μεταξύ «μπασκετμπολίστα-υπουργού» και «βουλευτή για ένα φεγγάρι και σχολιαστή»

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Ξεκινούν οι εργασίες εγκατάστασης φωτοβολταϊκών ΤΟΕΒ Μεξιατών
3 Νοεμβρίου 2023
Δημοσιεύτηκαν οι δηλώσεις περιουσιακών στοιχείων των πολιτικών προσώπων για το έτος 2022
6 Νοεμβρίου 2023
Show all

«Γαλάζιος» εμφύλιος μεταξύ «μπασκετμπολίστα-υπουργού» και «βουλευτή για ένα φεγγάρι και σχολιαστή»

«Γαλάζιος» εμφύλιος μεταξύ «μπασκετμπολίστα-υπουργού» και «βουλευτή για ένα φεγγάρι και σχολιαστή»

Ενας μίνι «γαλάζιος» εμφύλιος έχει στηθεί ανάμεσα στον υπουργό Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια και τον πρώην βουλευτή της ΝΔ Μπάμπη Παπαδημητρίου.
Αιτία αποτέλεσε ο απαξιωτικός χαρακτηριστικός «μπασκετμπολίστας-υπουργός» που χρησιμοποίησε ο Μπ. Παπαδημητρίου για το πρόσωπό του υπουργού. Ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής όπως λένε «γαλάζια» στελέχη έχει βάλει στο στόχαστρό του εδώ και μεγάλο διάστημα τον υπουργό.
Ωστόσο ο κ. Κικίλιας δεν άφησε αναπάντητη την πρόκληση του κ. Παπαδημητρίου, αφού όπως μαθαίνουμε είναι πολύ εκνευρισμένος με τον δημοσιογράφο.
Ο κ. Κικίλιας που ήταν καλεσμένος στον ΣΚΑΪ – από το ίδιο κανάλι λίγο νωρίτερα ο κ. Παπαδημητρίου είχε εξαπολύσει τα βέλη του – ζήτησε να κάνει μια προσωπική παρέμβαση πριν ξεκινήσει η συνέντευξή του. Και εξαπέλυσε μύδρους! Χαρακτήρισε «υποτιμητικό και προσβλητικό» τον χαρακτηρισμό που χρησιμοποίησε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου τον οποίο αποκάλεσε μάλιστα «βουλευτή για ένα φεγγάρι και σχολιαστή του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης».
«Είμαι διδάκτωρ του πανεπιστημίου Αθηνών και γιατρός ορθοπεδικός. Υπήρξα αθλητής της εθνικής ομάδας και πολλά χρόνια επαγγελματίας μπασκετμπολίστας. Έχω φορέσει την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας με τιμή. Δεν θεωρώ ότι είναι καθόλου υποτιμητικό να είναι κάποιος αθλητής και να κολλάει ένσημα έναντι σε άλλους που δεν έχουν κολλήσει ένσημα ποτέ στη ζωή τους» σημείωσε με έμφαση ο κ. Κικίλιας.
Ανεβάζοντας μάλιστα τους τόνους, είπε για τον Μπάμπη Παπαδημητρίου ότι «προσβάλλει όλη την αθλητική οικογένεια, αυτή που κάθε τυχάρπαστος πολιτικός και δημοσιογράφος τρέχει να πάρει ένα αυτόγραφο και μια φωτογραφία κάθε φορά που κάποιο από αυτά τα παιδιά σε ομαδικό ή ατομικό επίπεδο φέρνουν κάποια επιτυχία».
«Θα τον συμβούλευα να είναι πιο προσεκτικός πώς μιλάει για τους ανθρώπους αυτούς που αποτελούν κομμάτι της νέας γενιάς, αυτούς που ζητάμε να επιστρέψουν από το εξωτερικό με το brain gain, αυτούς που τους ζητάμε να ψηφίσουν. Λόγω τέτοιων συμπεριφορών και νοοτροπίας αυτά τα νέα παιδιά μας αποστρέφονται και λένε “όλοι οι ίδιοι είστε”», κατέληξε ο Βασίλης Κικίλιας.