Γαλάτσι: Από την 1η Ιουνίου το Κτηνιατρικό Φαρμακείο θα λειτουργεί στον 1ο όροφο του Δημαρχείου

Το μικρό Μαράθι της Πάτμου αποκτά μονάδα αφαλάτωσης παραγωγής 30 κ.μ. ημερησίως
31 Μαΐου 2021
Δήμος Παύλου Μελά: Ξεκινά τη λειτουργία του το νέο ΚΑΠΗ με παροχή ιατρικής φροντίδας
31 Μαΐου 2021
Show all

Γαλάτσι: Από την 1η Ιουνίου το Κτηνιατρικό Φαρμακείο θα λειτουργεί στον 1ο όροφο του Δημαρχείου

Το Κτηνιατρικό Φαρμακείο του Δήμου Γαλατσίου από την 1η Ιουνίου 2021 θα βρίσκεται πλέον στο κτήριο του Δημαρχείου (Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους) και συγκεκριμένα στον 1ο όροφο, στο Γραφείο Προστασίας Ζώων.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Γαλατσίου, από το 2018, στο πλαίσιο των δράσεων για την ευζωία των αδέσποτων ζώων και παράλληλα με το πρόγραμμα περισυλλογής-περίθαλψης αδέσποτων, προμηθεύεται φάρμακα ευρείας χρήσης, όπως αντιπαρασιτικά, κολλύρια, αλοιφές για τα αδέσποτα ζώα, τα οποία δίδονται κατόπιν σύστασης – συνταγής κτηνιάτρου.

Επιπλέον ο Δήμος Γαλατσίου ενημερώνει ότι πλέον δέχεται και προσφορές, τόσο των εταιριών, όσο και των φιλόζωων πολιτών, σε ευρείας χρήσης κτηνιατρικά φάρμακα, όπως αντιπαρασιτικά -αμπούλες, αλοιφές και κολλύρια, αξιοποιώντας πάντα το δίκτυο των 70 εθελοντών φιλόζωων και σε συνεργασία με φιλοζωικούς συλλόγους.

Εάν επιθυμείτε να προσφέρετε κάποιο κτηνιατρικό φάρμακο ή στείλτε email στο : ygeia@galatsi.gr ,ή επικοινωνήστε με το Γραφείο Προστασίας Αδέσποτων Ζώων στο τηλ. 2132055437.

Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας, Τμήμα Υγείας και Υγιεινής, Γραφείο Προστασίας Ζώων,

τηλ . 2132055437, email: ygeia@galatsi.gr,

Δημαρχείο Γαλατσίου, Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους, 11146.