Γιάννενα: Ημερίδα για σύγχρονες ψυχοπαιδαγωγικές προσεγγίσεις στην εφαρμογή της παιδαγωγικής πράξης

Δημιουργία Παρατηρητηρίου Αστικού Πρασίνου στον Δήμο Καλαμαριάς
22 Μαρτίου 2022
Τρία νέα υπαίθρια γυμναστήρια στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης
22 Μαρτίου 2022
Show all

Γιάννενα: Ημερίδα για σύγχρονες ψυχοπαιδαγωγικές προσεγγίσεις στην εφαρμογή της παιδαγωγικής πράξης

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδας και η Τοπική Διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος Ηπείρου & Ιονίων Νήσων του ΣΒΕ πρόκειται να διοργανώσουν την 9η

Παιδαγωγική Ημερίδα με τίτλο «Σύγχρονες Ψυχοπαιδαγωγικές Προσεγγίσεις στην Εφαρμογή της Παιδαγωγικής Πράξης», διοργανώνουν ο Σύλλογος Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδας και η Τοπική Διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος Ηπείρου & Ιονίων Νήσων του ΣΒΕ.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του δήμου Ιωαννιτών και του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής – Ν.Π.Δ.Δ. Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. δήμου Ιωαννιτών, το Σάββατο 2 Απριλίου 2022, από τις 09:00 έως τις 14:00, στην Αίθουσα Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος / Ζωσιμαία Παιδαγωγική Ακαδημία Ιωαννίνων (Λεωφόρος Δωδώνης 4, Ιωάννινα).

Η 9η κατά σειρά, Παιδαγωγική Ημερίδα απευθύνεται σε παιδαγωγούς προσχολικής ηλικίας, σε ψυχοπαιδαγωγούς, σε ψυχολόγους καθώς και σε άλλους επαγγελματίες από τον ευρύτερο τομέα της αγωγής, της εκπαίδευσης και της φροντίδας του μικρού παιδιού, στους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) των αντίστοιχων τμημάτων και σε οποιονδήποτε έχει επιστημονικό ενδιαφέρον για την Προσχολική Αγωγή.

Η παρακολούθηση της Ημερίδας θα είναι ελεύθερη για όλους και θα χορηγηθούν Πιστοποιητικά Παρακολούθησης. Δωρεάν στα ταμειακά εντάξει μέλη μας και στους εργαζόμενους του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. δήμου Ιωαννιτών και με μία μικρή οικονομική επιβάρυνση της τάξεως των 5€ στα μη μέλη μας που το επιθυμούν.

Όλα τα μέλη του ΣΒΕ και οι εργαζόμενοι του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. που επιθυμούν την συμμετοχή τους στην ημερίδα θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονική δήλωση, ενώ οι απόφοιτοι Βρεφονηπιοκόμοι Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΤΕ-ΠΕ) μπορούν να εγγραφούν μέλη για να παρακολουθήσουν και να λάβουν δωρεάν το πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Επισημαίνεται ότι η ημερίδα θα διεξαχθεί υβριδικά, τόσο ζωντανά, όσο και ασύγχρονα σε μεταγενέστερο χρόνο.

Για όλες τις περιπτώσεις, οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά έως και την Πέμπτη 31/3/2022 στο https://www.syllogos-sve.gr/eggrafi-ekdilosis-sve-2/eggrafes-2.