Γραφείο Εξυπηρέτησης – Ενημέρωσης Φορολογουμένων στον Δήμο Π. Φαλήρου

Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ιδρύει ο Δήμος Ναυπλιέων
11 Φεβρουαρίου 2021
Πάτρα: Λειτουργία Υπνωτηρίου για τη φιλοξενία αστέγων από το Δήμο
11 Φεβρουαρίου 2021
Show all

Γραφείο Εξυπηρέτησης – Ενημέρωσης Φορολογουμένων στον Δήμο Π. Φαλήρου

Γραφείο Εξυπηρέτησης – Ενημέρωσης Φορολογουμένων, Επαγγελματιών και Επιχειρήσεων, λειτουργεί και επίσημα με τα εγκαίνιά του, από σήμερα στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου.

Στεγάζεται σε ειδικό διαμορφωμένο χώρο στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου (Αγίας Βαρβάρας 24),και θα εξυπηρετεί – ενημερώνει, όσους δεν μπορούν να κάνουν χρήση ή δεν έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική εξυπηρέτηση.

Τα εγκαίνια του Γ.Ε.Φ. πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλου και της Διευθύντριας της Δ.Ο.Υ. Γλυφάδας Άννας Γερακούδη .

Η λειτουργία του Γραφείου επιδιώχθηκε και υλοποιήθηκε από την Δημοτική Αρχή με σχετικό αίτημα προς τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και τον Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. Γιώργο Πιτσιλή, λόγω της ειλημμένης και μη ανατρέψιμης από καιρό σχετικής απόφασης για ενοποίηση της Δ.Ο.Υ. Παλαιού Φαλήρου με την Δ.Ο.Υ. Γλυφάδας.

Η λειτουργία του Γ.Ε.Φ έχει ως στόχο την εξυπηρέτηση, ενημέρωση και την μείωση της ταλαιπωρίας για τους δημότες και τις επιχειρήσεις και τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 210 9822789 – 210 9881732 – 210 9837231

Παράλληλα , όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, και με την έναρξη λειτουργίας του Γ.Ε.Φ. Παλαιού Φαλήρου, θα πρέπει να σημειωθεί ότι: Η πλειονότητα των πληρωμών διενεργούνται πλέον και στις Τράπεζες. Σημαντικός αριθμός εργασιών υλοποιούνται πλέον και στα Κ.Ε.Π. Μεγάλος αριθμός εργασιών υλοποιούνται πλέον μέσω διαδικτύου – TAXISnet.

“Την άμεση και θετική ανταπόκριση της Α.Α.Δ.Ε. και του Διοικητή της, Γιώργου Πιτσιλή, στο αίτημα ίδρυσης και λειτουργίας του Γραφείου”, τόνισε ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος, σημειώνοντας ότι, “καλύπτεται το όποιο κενό δημιουργείται από την ενοποίηση των Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών”.

Επίσης επεσήμανε ότι, “ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου από την πρώτη στιγμή υποστήριξε την λειτουργία του Γραφείου, διαθέτοντας τον σχετικό χώρο, δημιουργώντας τις σχετικές υποδομές και εξασφαλίζοντας τον απαραίτητο εξοπλισμό για την απρόσκοπτη λειτουργία του”.