ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ: Άκομψη η ανακοίνωση της ΝΔ για Μπακογιάννη…

Ο Μητσοτακης, “έφαγε” Νίκα και Μουτζούρη. Όλα τα χρίσματα της ΝΔ στις περιφερειες.
14 Ιουλίου 2023
ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΕΡΙΞΕ Ο ΝΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ: Η περιφερεια έχει εκχωρηθεί στον Σαμαρά και κάνει κουμάντο σε όλα…
17 Ιουλίου 2023
Show all

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ: Άκομψη η ανακοίνωση της ΝΔ για Μπακογιάννη…

«Μέσα σε αυτά τα 9 χρόνια της θητείας μας κάναμε πολλά από όσα είχαμε ανακοινώσει και αρκετά που δεν είχαμε στο πρόγραμμά μας», τόνισε ο δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και εκ νέου υποψήφιος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

Μιλώντας για τους στόχους του, εάν και εφόσον τον εμπιστευτούν και πάλι οι συνδημότες του, ο κ. Κωνσταντέλλος αναφέρθηκε στη δρομολόγηση-δημιουργία ενός Διοικητηρίου, καθώς επίσης και στην κατασκευή ενός αθλητικού κέντρου ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως παραμένει ο στόχος να έρθουν και οι τρεις δημοτικές ενότητες του ενιαίου πλέον δήμου σε μία ομοιομορφία.

Τέλος, ο κ. Κωνσταντέλλος, ο οποίος τυγχάνει μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ, χαρακτήρισε άκομψη την ανακοίνωση της ΝΔ περί στήριξης του Κώστα Μπακογιάννη για την προεδρία της ΚΕΔΕ στην επόμενη θητεία. «Θεωρώ ότι η ανακοίνωση της ΝΔ ήταν άκομψη, άκαιρη, για να μην χρησιμοποιήσω καμιά άλλη έκφραση», δήλωσε με νόημα ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλου στο παρακάτω link: