Γρηγόρης Κωνσταντέλλος: “Θέλουμε να κάνουμε την ΠΕΔΑ γνωστή στην κοινωνία”

Δήμαρχος Αχαρνών: Βροντερό “όχι” στη δημιουργία νέων δομών φιλοξενίας προσφύγων
24 Οκτωβρίου 2019
ΠΕΔ-ΚΜ: “Απολογήθηκε” για το πλούσιο έργο του ο Λάζαρος Κυρίζογλου
25 Οκτωβρίου 2019
Show all

Γρηγόρης Κωνσταντέλλος: “Θέλουμε να κάνουμε την ΠΕΔΑ γνωστή στην κοινωνία”

Σε ενιαίο ψηφοδέλτιο χωρίς επικεφαλής συμφώνησαν οι δύο «γαλάζιοι» δήμαρχοι Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και Γαλατσίου – αμφότεροι διεκδικητές της προεδρίας της ΠΕΔΑ – Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και Γιώργος Μαρκόπουλος αντίστοιχα, ακολουθώντας το παράδειγμα των Δημήτρη Παπαστεργίου και Λάζαρου Κυρίζογλου στην ΚΕΔΕ.
Αυτό αποκάλυψε ο κ. Κωνσταντέλλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον Επικοινωνία 94FM και τις «Δημοτικές Διαπλοκές», ο οποίος ταυτόχρονα διευκρίνισε πως για πρόεδρος, θα επιλεγεί μεταξύ των δύο, όποιος λάβει τις περισσότερες ψήφους στην Γενική Συνέλευση της ΠΕΔΑ, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Νοεμβρίου.
«Η ΠΕΔΑ δεν τα έχει πάει καλά. Η τριχοτόμηση της παρούσας θητείας ήταν καταστροφική», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, προσθέτοντας πως βασικός στόχος, εφόσον τον επιλέξουν οι συνάδελφοί του, θα είναι να κάνει την ΠΕΔΑ ένα εργαλείο που να το μάθει η κοινωνία και που θα προσφέρει έργο στους δήμους-μέλη της.
«Έγινε μία δημοσκόπηση και θεωρώ πως το κεντρικό της μήνυμα είναι ότι το 80% του κόσμου δεν ξέρει τι είναι η ΠΕΔΑ! Αυτό συμβαίνει επειδή η ΠΕΔΑ δεν παράγει αποτέλεσμα και αυτό θα πρέπει να αλλάξει», ήταν τα λόγια του δημάρχου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.
Ο ίδιος κληθείς να σχολιάσει την επανεκλογή του με ποσοστό ρεκόρ στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές δήλωσε πως τον γεμίζει με περισσότερη ευθύνη και απέδωσε το εκλογικό αποτέλεσμα στο γεγονός ότι με τις παρεμβάσεις της η δημοτική αρχή στη θητεία 2014-2019 κατάφερε να γκρεμίσει το δίλημμα πράσινο ή τσιμέντο…!
Τέλος, ο κ. Κωνσταντέλλος σημείωσε πως στόχος ενόψει και της νέας δημαρχιακής θητείας είναι να μετατραπεί ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης σε θερμοκοιτίδα νεωτερισμών.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου στο παρακάτω link:
https://www.mixcloud.com/94fm/ο-γρηγόρης-κωνσταντέλλος-στον-940-για-την-
υποψηφιότητά-του-στην-πεδα/