Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου: “Έχουμε πετύχει πολλά και μπορούμε ακόμα περισσότερα”

«Καμπανάκι» δημάρχων στον ΥΠΕΝ για τα προβλήματα ηλεκτροδότησης τεσσάρων νησιών της Β. Δωδεκανήσου
2 Σεπτεμβρίου 2021
Α. Ακρίβος: Ορφάνεψε η Ρωμιοσύνη
2 Σεπτεμβρίου 2021
Show all

Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου: “Έχουμε πετύχει πολλά και μπορούμε ακόμα περισσότερα”

Στο μήνυμα του Δημάρχου Μοσχάτου – Ταύρου, κ. Ανδρέα Ευθυμίου, για τα δύο χρόνια από την ανάληψη των καθηκόντων της Δημοτικής Αρχής την 1η Σεπτεμβρίου 2019 αναφέρεται: «Αγαπητές και αγαπητοί συμπολίτες,
πέρασαν δύο χρόνια από την ανάληψη των καθηκόντων μας την 1η Σεπτεμβρίου 2019 καθώς στις δημοτικές εκλογές αυτής της χρονιάς μας εμπιστευθήκατε για τρίτη συνεχόμενη θητεία, με πολύ υψηλά ποσοστά, γεγονός που μας τιμά και ταυτόχρονα μας δεσμεύει ώστε να προχωρήσουμε το σημαντικό μας έργο.
Η δύσκολη περίοδος της πανδημίας που ξεκίνησε την άνοιξη του 2020 και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, όχι μόνο δεν ανέστειλε την υλοποίηση του έργου μας αλλά υλοποιήθηκαν τα περισσότερα από όσα είχαμε δεσμευθεί. Για εμάς η αλληλεγγύη αποτελεί στάση ζωής και εργαζόμαστε προς την ίδια κατεύθυνση με κοινωνική υπευθυνότητα και το αίσθημα ευθύνης απέναντι στον κάθε συμπολίτη μας που αντιμετωπίζει προβλήματα.
Έχουμε διαμορφώσει μια ισχυρή ταυτότητα και φυσιογνωμία για τον Δήμο αυξάνοντας το κύρος και την ελκυστικότητά του που τον καθιστά σύγχρονο και ισχυρό. Είμαστε ακόμη πιο ισχυροί και αποτελεσματικοί γιατί διαθέτουμε συσσωρευμένη γνώση και εμπειρία, διατυπώνουμε σχέδιο και όραμα και οδηγούμε τον Δήμο μας με ασφάλεια και σιγουριά.
Έχουμε πετύχει πολλά και μπορούμε ακόμα περισσότερα. Η δική σας εμπιστοσύνη και η δική σας εντολή είναι αυτή που μας επιτρέπει να προχωράμε μαζί και να χτίζουμε την ποιότητα της ζωής που μας αξίζει σε μια πόλη που αγαπάμε και ονειρευόμαστε.
Πολύ σύντομα θα παρουσιάσουμε αναλυτικά τον απολογισμό της διετίας για να γνωρίζετε με ακρίβεια το έργο, τις δράσεις και τις παρεμβάσεις μας ως Δημοτική Αρχή οι οποίες αφορούν όλους τους τομείς της δημοτικής λειτουργίας, τηρώντας τις δεσμεύσεις που αναλάβαμε. Γιατί μπορεί η πανδημία να προκάλεσε και να προκαλεί σοβαρές επιπτώσεις στην κοινωνική ζωή της πόλης και της χώρας, αλλά η εμπιστοσύνη σας αποτελεί για εμάς το καλύτερο όπλο για να συνεχίσουμε το δημιουργικό μας έργο.
Συνεχίζουμε με αυτοπεποίθηση και σιγουριά, με βάση τις αρχές, το ήθος, τις αξίες μας, με το κύρος και την αξιοπιστία του έργου μας.
Είμαστε δίπλα σας, συμπαραστάτες και αρωγοί
σε κάθε πρόβλημα που προκύπτει.
Εύχομαι από την καρδιά μου καλό μήνα, με υγεία σε εσάς
και στους δικούς σας ανθρώπους»