Δήμος Αιγιαλείας: Ομαδικό βιωματικό σεμινάριο για τη διαχείριση του χρόνιου πόνου

Δήμος Ελευσίνας: Σε τροχιά υλοποίησης η ανάπλαση Ιεράς Οδού-Ωκεανίδων-Κανελλοπούλου-Παγκάλου
11 Οκτωβρίου 2022
Έργα προσβασιμότητας σε 27 σχολικές μονάδες του Δήμου Μαλεβιζίου
11 Οκτωβρίου 2022
Show all

Δήμος Αιγιαλείας: Ομαδικό βιωματικό σεμινάριο για τη διαχείριση του χρόνιου πόνου

Βιωματικό σεμινάριο με θέμα: «Η Διαχείριση του χρόνιου πόνου» οργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας. Μέθοδοι που συνδυάζουν την ψυχολογία και το σώμα, μπορούν να βοηθήσουν τους πάσχοντες να διαχειριστούν το χρόνιο πόνο, – όπως κεφαλόπονοι, πόνοι μετά από κάποια εγχείρηση, στη μέση, στην πλάτη, ινομυαλγίες, πόνος από καρκίνο, από ρευματικά νοσήματα, ψυχογενής πόνος- να μειώσουν την ποσότητα και να αποκτήσουν τον έλεγχο του πόνου που βιώνουν, μακροπρόθεσμα.

Τις συναντήσεις συντονίζει η συνεργάτρια – εθελόντρια Ευαγγελία Αποστολοπούλου, Ψυχολόγος MSc, Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων και Στελεχών Κοινωνικής Φροντίδας.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται σε δεκαπενθήμερη βάση, ημέρα Δευτέρα και κατά τις ώρες 5:30-7:30 το απόγευμα στο Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου (1ος όροφος).

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά 10.00- 14.00 στα γραφεία της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης» (Παλαιό Νοσοκομείο) Νικ.Πλαστήρα 19 και Κανελλοπούλου, στο τηλέφωνο 26910/28210 ή στο email: dhkepaigialeias@gmail.com.