Δήμος Αλεξανδρούπολης: Υποστήριξη για την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για παιδικούς σταθμούς

Το EAST MED YACHT SHOW επιστρέφει στον Πόρο
22 Ιουλίου 2020
Ανακύκλωση ελαστικών από τον δήμο Γλυφάδας
22 Ιουλίου 2020
Show all

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Υποστήριξη για την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για παιδικούς σταθμούς

Ο δήμος Αλεξανδρούπολης για την καλύτερη εξυπηρέτηση των γονέων που επιθυμούν να υποβάλουν αιτήσεις για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς-ΚΔΑΠ μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ παρέχει υποστήριξη για την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης, στη διεύθυνση των Παιδικών Σταθμών (Θουκυδίδου 25) 2551038711.

Οι αιτήσεις έχουν ξεκινήσει από 17 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020. Αφορά μητέρες που είναι μισθωτοί σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, αγρότισσες, ελεύθεροι επαγγελματίες και άνεργες. Για την ένταξη των Δημοσίων Υπαλλήλων θα υπάρξει νέα ενημέρωση.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ ΑΕ(www.eetaa.gr-www.paidikoi.eetaa.gr). Η είσοδος στην ηλεκτρονική εφαρμογή θα γίνεται με την χρήση των κωδικών-διαπιστευτηρίων(κωδικών Taxisnet).

Η αιτούσα θα πρέπει να γνωρίζει τους προσωπικούς κωδικούς taxisnet, email, τον προσωπικό της ΑΦΜ και ΑΜΚΑ, τον ΑΦΜ και ΑΜΚΑ του συζύγου/ συντρόφου, καθώς και τον ΑΜΚΑ των παιδιών, για τα οποία θα υποβάλει την ηλεκτρονική αίτηση.

Παρακαλούνται οι αιτούσες μητέρες που θα προσέρχονται στα γραφεία για την υποβολή της αίτησής τους, για τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας και Ατομικής Προστασίας να τηρούν τα μέτρα προστασίας (χρήση μάσκας) και να μην συνοδεύονται από άλλα πρόσωπα(σύζυγος –παιδιά).