Δήμος Αλμυρού: Κλειστό το δάσος Κουρί και οι λίμνες Ζερέλια, το τριήμερο της Πρωτομαγιάς

Αυτόματα θα ενημερώνεται το Μητρώο ΑΜΚΑ από τα Ληξιαρχεία
29 Απριλίου 2020
Πάνω από 30.000 πολίτες εξυπηρετήθηκαν στα ΚΕΠ του Δήμου Θεσσαλονίκης από τις 23 Μαρτίου
29 Απριλίου 2020
Show all

Δήμος Αλμυρού: Κλειστό το δάσος Κουρί και οι λίμνες Ζερέλια, το τριήμερο της Πρωτομαγιάς

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Κλειστό θα είναι το δάσος Κουρί, για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, με απόφαση του Δήμου Αλμυρού, στην Μαγνησία, στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Την απόφαση ανακοίνωσε ο Δήμος Αλμυρού, επειδή, παραδοσιακά, χιλιάδες κάτοικοι της περιοχής και του Βόλου κατακλύζουν το περίφημο δάσος οξιάς, μοναδικό στην Ελλάδα σε πεδινή περιοχή, για να γιορτάσουν την Πρωτομαγιά.

Επίσης, με απόφαση του δήμου, κλειστή θα παραμείνει και η περιοχή στις λίμνες «Ζερέλια», στους πρόποδες της Όθρυος, από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, 30 Απριλίου, έως και τα μεσάνυχτα της Κυριακής, 3 Μαΐου.

Με δήλωσή του ο δήμαρχος Αλμυρού Βαγγέλης Χατζηκυριάκος, τόνισε μεταξύ άλλων, ότι «οι μέρες αυτές είναι κρίσιμες για τον καθένα ατομικά και την κοινωνία μας ολόκληρη. Ας συμπεριφερθούμε υπεύθυνα και ας βάλουμε το προσωπικό και το δημόσιο καλό πάνω από τις μικρές στιγμές χαλάρωσης. Μένουμε σπίτι, προστατεύουμε τους εαυτούς μας και τους άλλους».

Από την Δευτέρα και μετά τόσο το δάσος Κουρί, όσο και η ζώνη στις λίμνες «Ζερέλια» θα είναι και πάλι ανοιχτά για το κοινό.