Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης: Αιτήσεις για το Πρόγραμμα “Ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων που έχουν πληγεί λόγω Covid-19”

Πρωτόκολλο συνεργασίας ΥΠΕΣ/ΕΚΔΔΑ με ΕΑΔ για την εκπαίδευση υπαλλήλων του Δημοσίου στην αντιμετώπιση της διαφθοράς
15 Οκτωβρίου 2020
Σε λειτουργία το σύστημα κοινόχρηστων ηλεκτρικών αυτοκινήτων στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης
15 Οκτωβρίου 2020
Show all

Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης: Αιτήσεις για το Πρόγραμμα “Ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων που έχουν πληγεί λόγω Covid-19”

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης σε συνεργασία την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) προχωρά στην άμεση υλοποίηση του Προγράμματος Έκτακτης Επισιτιστικής Ενίσχυσης ατόμων που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση λόγω της πανδημίας από τον Covid -19.

Η υγειονομική κρίση του Covid-19 έχει επηρεάσει σημαντικά κάθε πτυχή της κοινωνικο-οικονομικής πραγματικότητας των πολιτών της χώρας μας και έχουν επιβαρύνει ιδιαίτερα τις πιο ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Η ΚΕΔΕ αξιοποιώντας τη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος ενίσχυσε τον δήμο μας με συγκεκριμένα βασικά επισιτιστικά αγαθά με σκοπό την άμβλυνση των επιπτώσεων της πανδημίας στις πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε βασικά επισιτιστικά αγαθά.

Το Πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από 1 Νοεμβρίου 2020 μέχρι 11 Δεκεμβρίου 2020 και αφορά στη διανομή βασικών επισιτιστικών αγαθών τυποποιημένων προϊόντων για μία και μόνο φορά. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση, με την ταυτόχρονη επισύναψη των απαιτούμενων δικαιολογητικών, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: aitimata@elliniko-argyroupoli.gr ή εναλλακτικά αυστηρά κατόπιν ραντεβού στην οδό Αλεξιουπόλεως 27 στην Αργυρούπολη, (1ος όροφος) στο Τμήμα Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας (Κοινωνική Υπηρεσία) από τις 9:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι καθημερινά.

Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων ξεκινάει από τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020 έως και Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 213 202 6090 Πληροφορίες: κ. Κανελλάκη.