Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας: Σε λειτουργία το νέο βρεφικό τμήμα

Κιλελέρ: Εξοπλισμός βελτίωσης ενεργειακής απόδοσης και εξοικονόμησης ενέργειας στα δίκτυα ύδρευσης
3 Νοεμβρίου 2022
Ξεκινά το σχολικό πρωτάθλημα ανακύκλωσης στον Δήμο Ιωαννιτών
3 Νοεμβρίου 2022
Show all

Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας: Σε λειτουργία το νέο βρεφικό τμήμα

Για την έναρξη -την περασμένη Τρίτη – της λειτουργίας του νέου βρεφικού τμήματος στον παιδικό σταθμό Κρώσφηλδ, ενημερώνει ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

Όπως επισημαίνει, με αυτό το τμήμα των 14 βρεφών και την απορρόφηση από τα βρεφικά τμήματα των υπόλοιπων σταθμών, ολοκληρώνεται η τοποθέτηση και φιλοξενία των βρεφών, των δημοτών που είχαν κάνει αίτηση για να φιλοξενηθούν τα παιδιά τους στα βρεφικά τμήματα.

Αυτή τη στιγμή, προσθέτει, φιλοξενούνται συνολικά 240 βρέφη στους βρεφικούς σταθμούς στη Δραπετσώνα και το Κερατσίνι.

«Σε σταθμούς χωρίς κενά σε διδακτικό προσωπικό αντιθέτως με πλήρη κάλυψη των θέσεων. Χωρίς τροφεία και με παιδαγωγικά προγράμματα που στοχεύουν και θέτουν ως προτεραιότητα την φροντίδα και την ψυχοκοινωνική ανάπτυξη των παιδιών.Οι ανάγκες της πόλης σίγουρα είναι μεγάλες και οι υποχρεώσεις που απορρέουν έχουν προτεραιότητα. Με γνώμονα αυτό καταφέραμε και δημιουργήσαμε υποδομές στο σταθμό Κρώσφηλδ και εξοπλίσαμε ένα σύγχρονο βρεφικό τμήμα που είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους μικρούς μας φίλους», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο Δήμος, ενημερώνει τέλος ότι, ξεκινά ένα μεγάλο βρεφονηπιακό σταθμό στο πρώην εργοστάσιο του Καχραμάνογλου, όπως και έναν ακόμη στην περιοχή του Αγίου Αντωνίου, καλύπτοντας το κενό στην περιοχή της Αμφιάλης.