Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας: 60 χρόνια ήταν αρκετά, όχι σκουπίδια στο Σχιστό

ΚΕΠ: Αυξημένοι έλεγχοι για τεστ – Επιστολή Γεωργαντά στους δήμους
15 Νοεμβρίου 2021
Βιωματικό εργαστήρι λογοτεχνίας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης
15 Νοεμβρίου 2021
Show all

Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας: 60 χρόνια ήταν αρκετά, όχι σκουπίδια στο Σχιστό

«Οι προσαγωγές, τα ΜΑΤ και η κρατική καταστολή δεν τρομοκρατούν τους κατοίκους της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά, που διαδήλωσαν και αυτό το Σάββατο ενάντια στα σχέδια της περιφερειακής αρχής και της κυβέρνησης, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος της πόλης, Χρήστος Βρεττάκος, κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης, «εκείνοι επιλέγουν να δρουν στο σκοτάδι της νύχτας, αλλά εμείς θα επιμένουμε ν’ αγωνιζόμαστε στο φως της ημέρας γιατί έχουμε το δίκιο με το μέρος μας».

Να σημειωθεί ότι ο δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας είχε προχωρήσει σε επ΄ αόριστον αποκλεισμό του ΣΜΑ, ο οποίος «έσπασε» τα ξημερώματα όταν κατόπιν εντολής εισαγγελέα, αστυνομικές δυνάμεις με βαρέα μηχανήματα απομάκρυναν τα οχήματα του δήμου και τους παρευρισκόμενους.

«Οι αγώνες μας δεν τρομοκρατούνται. Συνεχίζουμε για την προάσπιση της υγείας των κατοίκων του δήμου μας και της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά. Συνεχίζουμε για την προάσπιση του περιβάλλοντος της πόλης μας. Διεκδικούμε μία κοινωνικά δίκαιη λύση. Εντείνουμε τις κινητοποιήσεις! ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΙΣΤΟ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΙΣΩ ΑΥΛΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ!» καταλήγει η ανακοίνωση του δήμου.