Δήμος Κηφισιάς: Η πρώτη ένταξη έργου στο “Α. Τρίτσης”

Δημοπρατήθηκαν 15 έργα αποκατάστασης υποδομών από την κακοκαιρία «Θάλεια» που έπληξε πέρυσι την Κ. Εύβοια
2 Σεπτεμβρίου 2021
Ανακοινώθηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι του δήμου Καλλιθέας
2 Σεπτεμβρίου 2021
Show all

Δήμος Κηφισιάς: Η πρώτη ένταξη έργου στο “Α. Τρίτσης”

Την ένταξη του έργου «1ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς (ανάπλαση – αναδιαρρυθμίσεις διατηρητέου και προσθήκη πτέρυγας)» στον Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» με ποσό χρηματοδότησης 1.747.301,91 € ενέκρινε το Υπουργείο Εσωτερικών.
Το έργο στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς είχε ξεκινήσει να υλοποιεί ο Δήμος, με ιδίους πόρους. Η ένταξη σε χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα, δίνει τη δυνατότητα τα προϋπολογισμένα κονδύλια του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου για το συγκεκριμένο έργο, να διατεθούν και να αξιοποιηθούν για άλλα απαραίτητα έργα στον Δήμο.
Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος δήλωσε: «Αυτή είναι η πρώτη ένταξη έργου στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», από μια σειρά προτάσεων που έχουμε υποβάλλει. Πρόκειται για προτάσεις που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία κι Εκάλη ενώ αναβαθμίζουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους κατοίκους των πόλεων μας. Δεκάδες έργα είναι σε εξέλιξη στον Δήμο Κηφισιάς, ύψους πολλών εκατομμυρίων ενώ βρισκόμαστε σε διαρκή εγρήγορση και αξιοποιούμε κάθε πηγή χρηματοδότησης για μεγάλα έργα. Ευχαριστώ όλους τους υπαλλήλους του Δήμου μας που εργάστηκαν για την υποβολή των προτάσεων στον Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», το αρμόδιο Τμήμα Σχεδιασμού Χρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων καθώς και τους συναρμόδιους Αντιδημάρχους και Εντεταλμένους Δημοτικούς Συμβούλους».