Δήμος Μαραθώνος: Ακόμη δύο σχολεία στο Πρόγραμμα «Σχολικά Γεύματα»

Θαρραλέο έργο αστικής ανάπλασης από τον Δήμο Αλίμου
29 Ιανουαρίου 2021
Επιχορήγηση φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (ΚΑΛΟ) στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου
29 Ιανουαρίου 2021
Show all

Δήμος Μαραθώνος: Ακόμη δύο σχολεία στο Πρόγραμμα «Σχολικά Γεύματα»

Στο πλαίσιο της εφαρμογής του Πιλοτικού Προγράμματος «Σχολικά Γεύματα» του Υπουργείου Παιδείας, σε συνεργασία με τις πρωτοβάθμιες Διευθύνσεις όλης της χώρας, στο οποίο έχει ενταχθεί και ο Δήμος Μαραθώνος και συγκεκριμένα η Νέα Μάκρη ως πυρόπληκτη περιοχή, φέτος άλλες δυο σχολικές μονάδες του Δήμου επιλέχθηκαν και προστέθηκαν στο παρόν πρόγραμμα.
Συγκεκριμένα, χάρη στις απαραίτητες ενέργειες του Δημάρχου Μαραθώνος κ. Στέργιου Τσίρκα και του Αντιδημάρχου Παιδείας κ. Αργύρη Λάσκου, οι σχολικές μονάδες του Δήμου στο Γραμματικό και στο Κάτω Σούλι εντάσσονται πιλοτικά στο πρόγραμμα από το Υπουργείο Παιδείας.
Πρόκειται για μια πολύ σημαντική ενέργεια και αφορά στην κάλυψη των διατροφικών αναγκών των μαθητών με τα δωρεάν σχολικά γεύματα που πλέον διατίθενται στους μαθητές και έχει σκοπό να ενισχύσει τη φιλοσοφία της μεσογειακής διατροφής ανάλογα με τη ηλικία και τις ανάγκες των παιδιών.
Στόχος του Δήμου είναι να εντάξει όσο περισσότερες σχολικές μονάδες του Δήμου στο Πιλοτικό αυτό πρόγραμμα για να καλυφθούν διατροφικά ακόμη περισσότεροι μαθητές.