Δήμος Παιανίας: Συνάντηση του Ισίδωρου Μάδη με τον Μάκη Βορίδη

Συμβούλιο της Επικρατείας: Μπίζνες 60 εκατ. ευρώ στα νεκροταφεία της Αθήνας
28 Φεβρουαρίου 2024
Κοζάνη: Δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων ζώων συντροφιάς από τον Δήμο
28 Φεβρουαρίου 2024
Show all

Δήμος Παιανίας: Συνάντηση του Ισίδωρου Μάδη με τον Μάκη Βορίδη

Δήμος Παιανίας: Συνάντηση του Ισίδωρου Μάδη με τον Μάκη Βορίδη

Συνάντηση του Δημάρχου Παιανίας Ισίδωρου Μάδη με τον Υπουργό Επικρατείας και βουλευτής Ανατολικής Αττικής Μάκη Βορίδη παρουσία των μελών της διοίκησης πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Παιανίας την Τρίτη 28/02. Ο Δήμαρχος Παιανίας ενημέρωσε τον Υπουργό Επικρατείας για τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν τον δήμο εστιάζοντας στην έλλειψη προσωπικού -θέμα που γνωρίζει ο Μάκης Βορίδης λόγω και της θητείας του στο Υπουργείο Εσωτερικών- ενώ παρουσίασε τον σχεδιασμό ενημερώνοντας για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και εκείνα που έχουν δρομολογηθεί για το επόμενο διάστημα.

Ο Ισίδωρος Μάδης και ο υπουργός Επικρατείας επισκέφθηκαν στη συνέχεια το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφάλειας Παιανίας όπου αναδείχθηκε εκ νέου το πρόβλημα υποστελέχωσης με τους κινδύνους που αυτό εγκυμονεί σε μια περιοχή με την έκταση του Δήμου Παιανίας.

Ο Δήμαρχος Παιανίας επανέλαβε την ανάγκη για άμεση στελέχωσή τους και ενημέρωσε για τις συναντήσεις που θα έχει το επόμενο διάστημα με τον νέο Αρχηγό της ΕΛΑΣ και τον αρμόδιο υπουργό. Κατά την επίσκεψη στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής η συζήτηση επικεντρώθηκε στις ελλείψεις που υπάρχουν σε κτιριακό δυναμικό σε μια περιοχή που αναπτύσσεται ραγδαία.

«Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός πως ο υπουργός Επικρατείας γνώριζε πολύ καλά τα δομικά προβλήματα που ταλαιπωρούν τοπική αυτοδιοίκηση και κατοίκους ειδικά στον Δήμο Παιανίας. Είχα την ευκαιρία να επισημάνω με σειρά προτεραιότητας εκείνα που απαιτείται να επιλυθούν άμεσα ώστε μελλοντικά να μην αποτελέσουν κίνδυνο για την κοινωνική συνοχή και είναι σίγουρος πως ο Μάκης Βορίδης θα συνδράμει προς αυτή την κατεύθυνση» δήλωσε ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης μετά τη συνάντηση εργασίας με τον υπουργό Επικρατείας.