Δήμος Παύλου Μελά: Ξεκινά τη λειτουργία του το νέο ΚΑΠΗ με παροχή ιατρικής φροντίδας

Γαλάτσι: Από την 1η Ιουνίου το Κτηνιατρικό Φαρμακείο θα λειτουργεί στον 1ο όροφο του Δημαρχείου
31 Μαΐου 2021
Δύο σπουδαίες υποδομές στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Γλυφάδας
31 Μαΐου 2021
Show all

Δήμος Παύλου Μελά: Ξεκινά τη λειτουργία του το νέο ΚΑΠΗ με παροχή ιατρικής φροντίδας

Τη Δευτέρα 31 Μαΐου ξεκινά η λειτουργία του νέου ΚΑΠΗ του Δήμου Παύλου Μελά, στην περιοχή της Τερψιθέας και θα παρέχεται ιατρική φροντίδα σε όσους εγγραφούν. Το νέο Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων θα στεγαστεί σε ένα άνετο και φιλόξενο χώρο που εδρεύει στον αριθμό 9 της οδού Αρμενοπούλου, ενός πεζόδρομου που συνδέει δύο γνωστούς δημόσιους χώρους της Σταυρούπολης, την Πλατεία Τερψιθέας (Πάρκο Ρόδων) και την Πλατεία Εδέσσης (πίσω από το κόκκινο καπνομάγαζο).

Τα ΚΑΠΗ βρίσκονται σε αναστολή λειτουργίας λόγω των μέτρων προστασίας περιορισμού διάδοσης του covid 19, ωστόσο οι ιατρικές υπηρεσίες, συνεχίζουν να παρέχονται στα εγγεγραμμένα μέλη.

Το Τμήμα Δομών Υγείας και Τρίτης Ηλικίας ανακοινώνει το πρόγραμμα λειτουργίας ιατρείων του ΚΑΠΗ Τερψιθέας που είναι το εξής:

Δευτέρα 08.30 – 10.30, Παπαδόπουλος Παύλος, Ιατρός Ορθοπεδικός

Τρίτη 08.00 – 11.00, Τσαμπάζης Δημήτριος, Ιατρός Παθολόγος

Πέμπτη 12.00 – 14.00, Παπαδοπούλου Ευρώπη, Ιατρός Παθολόγος

Οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να εγγραφούν και να κλείσουν ραντεβού θα πρέπει να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 2310 604500, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, τις ώρες 09:00 – 13:00.

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χαρά Αμανατίδου εκφράζουν την ικανοποίησή τους από την έναρξη λειτουργίας της νέας κοινωνικής δομής που θα ενισχύσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες της Τρίτης Ηλικίας.