Δήμος Πειραιά: Νέα παράταση έως τις 15 Σεπτεμβρίου στην απαλλαγή τελών για επιχειρήσεις που επλήγησαν λόγω της πανδημίας

Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τη στήριξη των πυρόπληκτων από το Δήμο Νέας Σμύρνης
9 Αυγούστου 2021
Βοήθεια του Δήμου Περιστερίου στους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές
9 Αυγούστου 2021
Show all

Δήμος Πειραιά: Νέα παράταση έως τις 15 Σεπτεμβρίου στην απαλλαγή τελών για επιχειρήσεις που επλήγησαν λόγω της πανδημίας

Ο Δήμος Πειραιά συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα τις επιχειρήσεις της πόλης που επλήγησαν εξαιτίας της πανδημίας, λαμβάνοντας μέτρα κοινωνικού χαρακτήρα για τη διευκόλυνση των δημοτών που ασκούν επαγγελματική δραστηριότητα στον Δήμο.

Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε ομόφωνα στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η νέα παράταση έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2021, για την υποβολή αιτημάτων απαλλαγής από τα αναλογούντα τέλη της χρήσεως κοινοχρήστων χώρων των επιχειρήσεων.

Η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων για την απαλλαγή τελών στο site του Δήμου Πειραιά, στον εξής σύνδεσμο: www.piraeus.gov.gr, επιλέγοντας τη διαδρομή: «Είμαι Δημότης – Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες – Ηλεκτρονικές Αιτήσεις – Είσοδος (κωδικοί taxis)».

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εσόδων στα τηλέφωνα: 213 2022202-3, από Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες 9:00 έως 13:30.

Παράλληλα, στη συνεδρίαση εγκρίθηκε ομόφωνα η μείωση κατά 20% στα τέλη κατάληψης κοινόχρηστων χώρων για την Κυριακάτικη Αγορά για το 2021.