Δήμος Πειραιά: ΝΔ στηρίζει Μώραλη μέσω Βλαχάκου

Στα Κύργια την Τρίτη η κηδεία του Δημάρχου Δοξάτου Θεμιστοκλή Ζεκερίδη
19 Ιουνίου 2023
Υπογράφεται από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα σήμερα η σύμβαση του έργου του κόμβου Μυκηνών
19 Ιουνίου 2023
Show all

Δήμος Πειραιά: ΝΔ στηρίζει Μώραλη μέσω Βλαχάκου

«Περίπατο» φαίνεται ότι ετοιμάζεται να κάνει ο νυν δήμαρχος Πειραιά, Γ. Μωράλης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, όπου θα είναι εκ’ νέου υποψήφιος για το δημαρχιακό θώκο.

Από που προκύπτει αυτό; Από το γεγονός ότι η ΝΔ έσπευσε να του προσφέρει «γαλάζια» στήριξη μέσω του Νίκου Βλαχάκου. Στο Δήμο Πειραιά, έναν από τους μεγαλύτερους Δήμους της χώρας – όπως είχε γράψει ήδη το aftodioikisi.gr – φαίνεται λοιπόν ότι η ΝΔ πήρε θέση …αφού όπως δείχνουν οι εξελίξεις δεν θα έχει υποψήφιο!

Συγκεκριμένα με ανακοίνωσή του, ο Νίκος Βλαχάκος, υποψήφιος βουλευτής Α’ Πειραιώς (είχε εκλεγεί στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου), ενημέρωσε ότι ο συνδυασμός του «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο» δεν θα θέσει υποψηφιότητα στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Μάλιστα, ευχήθηκε καλή επιτυχία στο συνδυασμό Πειραιάς Νικητής και προσωπικά στο δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη. Γεγονός που μεταφράζεται ως απόλυτη στήριξη στην υποψηφιότητα Μώραλη για τις Δημοτικές Εκλογές του Οκτώβρη.

Εξάλλου η «γαλάζια» παράταξη του Νίκου Βλαχάκου συνεργάζεται από την αρχή της παρούσας αυτοδιοικητικής θητείας με αυτήν του δημάρχου Γιάννη Μώραλη.

Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός ότι ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης – που ήδη έχει εκλεγεί βουλευτής με τη ΝΔ – του προσφέρει τέτοια απλόχερη στήριξη, αποτελεί αναμφίβολα ένα μεγάλο δώρο για τον Γ. Μώραλη…

Ολόκληρη η τοποθέτηση του Νίκου Βλαχάκου, έχει ως εξής:
Θέλω να ευχαριστήσω τον πειραϊκό λαό για την εμπιστοσύνη και την αγάπη με την οποία με περιβάλλει όλα αυτά τα χρόνια. Θέλω επίσης να ενημερώσω ότι ο συνδυασμός μας «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ» δεν θα θέσει υποψηφιότητα κατά τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023. Θα παραμείνει όμως ενεργός, αναστέλλοντας τις δραστηριότητές του την 31 Δεκεμβρίου 2023. Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στον συνδυασμό ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ και προσωπικά στο Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.