Δήμος Περιστερίου: Άμεση βοήθεια στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Τρίκαλα: Υγειονομική «ασπίδα» από Ειδική Ομάδα Συντονισμού που δημιούργησαν οι φορείς
11 Σεπτεμβρίου 2023
Αιτήματα καταγραφής ζημιών στον Δήμο Τρικκαίων
12 Σεπτεμβρίου 2023
Show all

Δήμος Περιστερίου: Άμεση βοήθεια στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Δήμος Περιστερίου: Άμεση βοήθεια στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Ο Δήμος Περιστερίου για μια ακόμη φορά αναδεικνύει το κοινωνικό του πρόσωπο, καθώς διαθέτει άριστα αντανακλαστικά, όταν οι συνάνθρωποί μας έχουν ανάγκη.
Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023 μετέβη στις πληγείσες περιοχές και παρέδωσε βοήθεια στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, κάτω από αντίξοες συνθήκες, αλλά η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά δε σταματά τον Δήμο Περιστερίου.
Φορτηγά με τόνους εμφιαλωμένο νερό, για να καλύψουν την άμεση ανάγκη των δοκιμαζόμενων κατοίκων της Θεσσαλίας. Την ανθρωπιστική βοήθεια του Δήμου Περιστερίου μαζί με τον Δήμαρχο, συνόδευαν ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Τσίνας και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Ιωάννης Καλαντώνης.
Σε δηλώσεις του, ο κ. Παχατουρίδης, στα τοπικά ΜΜΕ της Θεσσαλίας, τόνισε ότι: «Ο Δήμος Περιστερίου είναι στο πλευρό των πλημμυροπαθών κατοίκων της Θεσσαλίας. Πήραμε την πρωτοβουλία, να επισκεφθούμε τις πληγείσες περιοχές από τις καταστροφικές πλημμύρες και να παραδώσαμε βοήθεια προς τους συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη άμεσης στήριξης».
Τόσο, ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, όσο και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους, προς τον Δήμαρχο και τους Περιστεριώτες για την έμπρακτη αλληλεγγύη τους.
Ο κ. Παχατουρίδης, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, της πολιτικής προστασίας, τους εθελοντές, καθώς και με τους πλημμυροπαθείς για τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν και τις ανάγκες τους.