Δήμος Σαρωνικού: Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων

Με ικανοποιητική προσέλευση ολοκληρώθηκαν τα Rapid Test στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης
28 Ιανουαρίου 2021
ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Ζήτημα ελευθερίας η σωστή χρήση προσωπικών δεδομένων
28 Ιανουαρίου 2021
Show all

Δήμος Σαρωνικού: Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων

Με την αρ. πρωτ. 5840/26-1-2021 απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών (Τμήμα Αναπτυξιακών Προγραμμάτων και Διαχείρισης Π.Δ.Ε.), εντάχθηκε στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» η Πράξη «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Σαρωνικού».
Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 770.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (600.000,00€ ΠΔΕ Υπουργείο Εσωτερικών και 170.000 ευρώ ίδιοι πόροι του Δήμου) και φορέας υλοποίησης είναι ο Δήμος Σαρωνικού.
O Δήμος Σαρωνικού με το αρ. 911/22-01-2020 αίτημά του, το οποίο συμπληρώθηκε με τα δικαιολογητικά που υποβλήθηκαν στις 29/09/2020, στο πλαίσιο στο πλαίσιο της Πρόσκλησης IV με τίτλο «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων» και της προσπάθειάς του για την αντιμετώπιση των αναγκών των αθλητικών του εγκαταστάσεων, αιτήθηκε τη χρηματοδότηση εργασιών (επισκευή κερκίδων, ηλεκτροφωτισμός, επισκευή στεγάνωσης στέγης, ανακαίνιση αποδυτηρίων, τοποθέτηση μεταλλικών πάγκων αναπληρωματικών κ.α.) για ανοιχτούς και κλειστούς αθλητικούς του χώρους.
«Με τις παραπάνω παρεμβάσεις, στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση της υλικοτεχνικής υποδομής των αθλητικών εγκαταστάσεων της περιοχής μας, με σκοπό να αποτελέσει πόλο έλξης για τους κατοίκους του δήμου και κυρίως τους νέους για σωματική άσκηση αλλά και ψυχαγωγία, μια ευχάριστη διέξοδο για τους συμπολίτες μας για την επένδυση του ελεύθερου τους χρόνου» δήλωσε ο Δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου.