Δήμος Φυλής: Πανηγυρική πρώτη συνάντηση για τους υποψηφίους και τα στελέχη της παράταξης «αλλάΖΟΥΜΕ»

Αποτελέσματα Ημερίδας ΕΛΙΑΔΑ – Καινοτόμες προσεγγίσεις του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο γενετικό χαρακτηρισμό ελληνικών ποικιλιών ελιάς
18 Σεπτεμβρίου 2023
Η ιδανική λύση διαχείρισης όμβριων υδάτων
18 Σεπτεμβρίου 2023
Show all

Δήμος Φυλής: Πανηγυρική πρώτη συνάντηση για τους υποψηφίους και τα στελέχη της παράταξης «αλλάΖΟΥΜΕ»

Πανηγυρική πρώτη συνάντηση για τους υποψηφίους και τα στελέχη της παράταξης «αλλάΖΟΥΜΕ»

Μέσα σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου η πρώτη συνάντηση του επικεφαλής της παράταξης «αλλάΖΟΥΜΕ» Χρήστου Ρούσσα με όλους τους υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους και τα στελέχη της παράταξης, ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023.
Στόχος της συνάντησης ήταν η γνωριμία όλων των υποψηφίων μεταξύ τους, η ανταλλαγή απόψεων για τα μείζονα θέματα του Δήμου Φυλής, καθώς και η παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων της παράταξης, για όλα τα ζητήματα που αφορούν την περιοχή και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι τα Άνω Λιόσια, το Ζεφύρι και η Φυλή δεν χρειάζονται αποσπασματικές, αναποτελεσματικές, δαπανηρές και επικοινωνιακές παρεμβάσεις για να αποκτήσουν σύγχρονο πρόσωπο, αλλά σχέδιο, οργάνωση και αποτελεσματικότητα.
Ο επικεφαλής της παράταξης, υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Ρούσσας εξέφρασε την ικανοποίησή του ότι συγκροτήθηκε ένα ψηφοδέλτιο νίκης με ικανούς και αξιόλογους υποψήφιους που αξιώνουν να διοικήσουν με μια εντελώς διαφορετική αντίληψη τον Δήμο, ενώ ταυτόχρονα επικράτησε κλίμα αισιοδοξίας και ομαδικότητας μεταξύ των υποψηφίων.
Μεταξύ άλλων, ανέφερε:
«Πριν 4 χρόνια ξεκινήσαμε μια ομάδα ανθρώπων, περισσότερο με τα χαρακτηριστικά της «παρέας», να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι ώστε να γίνει ο Δήμος μας πραγματικά μια σύγχρονη πόλη, χωρίς περιβαλλοντικά προβλήματα, με πραγματική ανάπτυξη και ουσιαστικό έργο. Να συμβάλλουμε ώστε ο Δήμος Φυλής να αλλάξει εικόνα, να μην είναι πια γνωστός για τα σκουπίδια, την παραβατικότητα και την ανομία, αλλά για την Οικονομική Ανάπτυξη, τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό και την Ιστορία του. Οι πολίτες μας έφεραν στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου προσπαθήσαμε, στο μέτρο που μας αναλογούσε, να βάλουμε φρένο στις αδιαφανείς διαδικασίες της Διοίκησης του Δήμου και να την υποχρεώσουμε σε λογοδοσία. Σήμερα, δεν είμαστε πλέον μια ομάδα αλλά μια παράταξη μεγάλη και δυνατή, με τα ίδια όνειρα και τις ίδιες αρχές και αξίες. Στις εκλογές του Οκτωβρίου ζητάμε από τους πολίτες του Δήμου μας να μας δώσουν την εντολή, για να κάνουμε πράξη το πρόγραμμά μας και να σταθούμε απέναντι σε πρακτικές αυθαιρεσίας, παντοδυναμίας και μονοπωλίων. Ζητάμε να μας δώσουν περισσότερη δύναμη, για να κάνουμε πιο δυνατή τη δική τους φωνή στο Δημοτικό Συμβούλιο».
Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος του Πράσινου Κινήματος, δημοσιογράφος – επικοινωνιολόγος Κώστας Καλογράνης, ο οποίος στηρίζει και συμπορεύεται με την παράταξη «αλλάΖΟΥΜΕ» για τις εκλογές στον Δήμο Φυλής.

Χρήστος Ρούσσας
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Φυλής
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης αλλάΖουμε