Δήμος Ωραιοκάστρου: Δωρεάν κλινικός έλεγχος μαστού από τον Σύλλογο «Άλμα Ζωής»

Ιατρική παρέμβαση προληπτικών εξετάσεων στο δήμο Αμοργού
12 Οκτωβρίου 2022
Ομάδα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας συστήνει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής
12 Οκτωβρίου 2022
Show all

Δήμος Ωραιοκάστρου: Δωρεάν κλινικός έλεγχος μαστού από τον Σύλλογο «Άλμα Ζωής»

Ο δήμος Ωραιοκάστρου και ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Ν. Θεσσαλονίκης «Άλμα Ζωής» συνδιοργανώνουν δράσεις, με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση των γυναικών σχετικά με τον καρκίνο του μαστού.

Οι δράσεις γίνονται με αφορμή την καθιέρωση του Οκτωβρίου ως μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, ενώ η 25η Οκτωβρίου έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Ειδικότερα, την Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022, από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, θα διενεργηθεί δωρεάν κλινικός έλεγχος μαστού στο ιατρείο της Κοινωνικής Υπηρεσίας (Αργυρουπόλεως 4, έναντι Δημαρχείου Ωραιοκάστρου) από τον εξειδικευμένο χειρουργό μαστού – μαστολόγο, Χρήστο Βρέκα.

Την Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2022, ο κ. Βρέκας θα μιλήσει για τον καρκίνο του μαστού και την πρόληψη σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου (Κτίριο Ι. Καποδίστριας, Β. Γεωργίου 23 και Τραπεζούντος) στις 6 το απόγευμα.

Όσες γυναίκες ενδιαφέρονται να κλείσουν ραντεβού για τον δωρεάν κλινικό έλεγχο μαστού μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2313304068 (Δευτέρα έως Παρασκευή, από 08.00 έως 14.00).