Δίκτυο εθελοντισμού αναπτύσσει ο Δήμος Κατερίνης

Καλαμαριά: Αποκαθίσταται σταδιακά η εικόνα του παραλιακού μετώπου με την απομάκρυνση αλιευτικών σκαφών
5 Ιουλίου 2021
Χρυσό βραβείο για τον ταρατσόκηπο του Δημαρχείου Έδεσσας
5 Ιουλίου 2021
Show all

Δίκτυο εθελοντισμού αναπτύσσει ο Δήμος Κατερίνης

Στην ανάπτυξη δικτύου εθελοντισμού προχωρά ο Δήμος Κατερίνης, και στο πλαίσιο αυτό απευθύνει κάλεσμα σε πολίτες της περιοχής, άνω των 18 ετών να γίνουν μέλη των δράσεων εθελοντισμού που θα αναπτύξει και με τη συμμετοχή τους να συμβάλλουν στο να γίνει η γειτονιά τους πιο όμορφη και η πόλη πιο καθαρή.
Το δίκτυο εθελοντισμού που θα αναπτύξει ο Δήμος, θα παραμείνει ενεργό καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και θα εμπλουτίζεται από νέες ιδέες και προτάσεις.
Το δίκτυο εθελοντισμού θα ξεκινήσει με τις δράσεις:

«Υιοθετώ το πάρκο της γειτονιάς μου»
Στην εν λόγω δράση, οι εθελοντές του δικτύου, θα έχουν την ευθύνη της φροντίδας του πάρκου της γειτονιάς τους και ο Δήμος Κατερίνης, θα τους παρέχει υλικά και τον απαραίτητο εξοπλισμό.

«Φροντίζουμε την πόλη μας»
Καθαρισμός δημόσιων χώρων (ακτές, παραλιακούς δρόμους, πάρκα, παιδικές χαρές, αθλητικές εγκαταστάσεις, κ.λ.π.).

Εξασφαλίζουμε την ομαλή λειτουργία των seatrac
Οι εθελοντές της δράσης θα παρακολουθούν και θα βοηθούν στην ορθή λειτουργία των seatrac με σκοπό την ασφαλή πρόσβαση των ΑμεΑ στις παραλίες.
Οι ενδιαφερόμενοι να γίνουν μέλη στο δίκτυο εθελοντισμού του Δήμου Κατερίνης, και να πάρουν μέρος στις δράσεις εθελοντισμού μπορούν να μπουν στην ιστοσελίδα www.katerini.gr https://katerini.gr/%CE%95%CE%B8%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%AD%CF%82/
να συμπληρώσουν την σχετική φόρμα ή να δηλώσουν συμμετοχή τηλεφωνικά (καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 π.μ. έως 13:00) στο 2351350 476.