Σε λειτουργία ο υποθαλάσσιος αγωγός ύδρευσης της Αίγινας
14 Ιανουαρίου 2022
ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Η βουλή να μην ψηφίσει το «τερατούργημα Χατζηδάκη», δήθεν για τον ΕΦΚΑ
15 Ιανουαρίου 2022
Show all

Δίπλα στον Δήμο Πύλης ο Α. Ακρίβος

Συνάντηση του επικεφαλής της παράταξης “Θεσσαλία Πράσινη Περιφέρεια” με τον δήμαρχο Κ. Μαράβα
Δίπλα στον Δήμο Πύλης ο Α. Ακρίβος

Συνεπής με το καθήκον του, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας, επικεφαλής της παράταξης “Θεσσαλία Πράσινη Περιφέρεια”, κ. Αθανάσιος Ακρίβος, επισκέφτηκε τα ορεινά χωριά του Δήμου Πύλης, λόγω του περάσματος της κακοκαιρίας “Διομήδης” από την ευρύτερη περιοχή.
Στο πλαίσιο της πληρέστερης ενημέρωσής του ο κ. Ακρίβος επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Πύλης, κ. Κώστα Μαράβα και επιβεβαίωσε το εξαιρετικό έργο που έκανε ο δήμος με τη συνδρομή της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Πιο συγκεκριμένα, ο δήμαρχος ενημέρωσε τον αρχηγός της παράταξης “Θεσσαλία Πράσινη Περιφέρεια” για την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν λόγω της κακοκαιρίας “Διομήδης” και για τις προσπάθειες που συνεχίζονται, καθώς το φαινόμενο δεν έχει ολοκληρωθεί.
Επίσης, ο κ. Μαράβας αναφέρθηκε στα σημαντικά έργα που έχει εντάξει ο Δήμος Πύλης μέσα από το Πρόγραμμα “Α. Τρίτσης” και τα οποία θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη σύγχρονων υποδομών στην περιοχή.
Οι δύο άνδρες συμφώνησαν να ανανεώσουν το ραντεβού τους και στο άμεσο μέλλον προκειμένου να συζητήσουν για όλες τις εξελίξεις που αφορούν στον Δήμο Πύλης και συνδέονται με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Παράλληλα, ο κ. Αθανάσιος Ακρίβος επισκέφτηκε το Περτούλι, και συνομίλησε με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πύλης και Πρόεδρο του Χιονοδρομικού Κέντρου, κ. Κώστα Ούτρα, με αφορμή την επίσημη πρεμιέρα του χιονοδρομικού, μετά από δύο χρόνια, το οποίο δεν λειτούργησε λόγω της πανδημίας.
Όπως ενημέρωσε τον κ. Ακρίβο, ο κ. Ούτρας όλα είναι έτοιμα για την υποδοχή των πρώτων φίλων του σκι στο Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου.
Ειδικότερα, ειδικό ερπυστριοφόρο μηχάνημα “πάτησε” το χιόνι στην πίστα ενώ καθαρίστηκε από το χιόνι και το πάρκινγκ.
Σε δηλώσεις του ο επικεφαλής της παράταξης “Θεσσαλία Πράσινη Περιφέρεια”, κ. Αθανάσιος Ακρίβος ανέφερε σχετικά: “Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον δήμαρχο Πύλης, κ. Κώστα Μαράβα, με τον οποίο συζητήσαμε για τα προβλήματα που δημιούργησε το πέρασμα της κακοκαιρίας “Διομήδης” και για την έγκαιρη αντιμετώπισή τους από τα συνεργεία του δήμου σε αγαστή συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Με τον δήμαρχο αναφερθήκαμε και στα σημαντικά έργα που πρόκειται να γίνουν στον δήμο το επόμενο διάστημα και συμφωνήσαμε να ανανεώσουμε το ραντεβού μας προκειμένου να θέσου επί τάπητος όλα τα σοβαρά ζητήματα που συνδέονται με την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Επίσης, συνομίλησα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, κ. Κώστα Ούτρα, με τον οποίο με συνδέει και φιλία χρόνων και συζητήσαμε για την επαναλειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου στο Περτούλι, μετά από σχεδόν δύο χρόνια και όπως με διαβεβαίωσε είναι όλα έτοιμα για να υποδεχτεί τους επισκέπτες.”