Δηλώσεις συμμετοχής στο 3ο Καρναβάλι Ηρακλείου Αττικής

Γ. Πλακιωτάκης: Συνεργασία με δήμους, ΚΕΔΕ και ΥΠΕΣ για την αξιοποίηση των Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων
4 Φεβρουαρίου 2020
Πρόγραμμα διαλογής βιοαποβλήτων στον Δήμο Γρεβενών
4 Φεβρουαρίου 2020
Show all

Δηλώσεις συμμετοχής στο 3ο Καρναβάλι Ηρακλείου Αττικής

Το Ηρακλείωτικο Καρναβάλι έρχεται και πάλι στο Ηράκλειο Αττικής για να ξεσηκώσει όλο τον κόσμο και να ενώσει την πόλη σε μια μεγάλη γιορτή. Φέτος, Τρίτη συνεχόμενη χρονιά που διοργανώνεται από τον δήμο, το Καρναβάλι θα γίνει την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου με την μεγάλη παρέλαση αρμάτων και των ομάδων των καρναβαλιστών επί της λεωφόρου Ηρακλείου.

Τώρα, λοιπόν, είναι η ώρα που, όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να ζήσουν το Καρναβάλι μέσα από την παρέλαση και όχι μόνο ως απλοί θεατές. Μοναδική προϋπόθεση το κέφι, η διάθεση για… ξεφάντωμα και το μασκάρεμα. Από εκεί και πέρα, όσοι θέλουν να συμμετέχουν στην παρέλαση μπορούν να το κάνουν:

είτε ως ομάδα, σχηματίζοντας ένα ενιαίο, αυτόνομο γκρουπ με κοινό θέμα και στολές,
είτε ατομικά και θα τους προταθούν υφιστάμενες ομάδες στις οποίες μπορούν να ενταχθούν (από τους συλλόγους, τους φορείς και τα σχολεία της πόλης που ήδη ετοιμάζουν την παρουσία τους).
Και για τις δύο περιπτώσεις, οι συμμετοχές πρέπει να δηλωθούν στο Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου Αττικής στον 1ο όροφο του δημαρχείου, τηλεφωνικά στο 2132000103 ή μέσω mail στο politistiko@iraklio.gr