Δημόσιο: Επείγουσα εγκύκλιος για τον προγραμματισμό προσλήψεων -Διαδικασία και προθεσμίες

Νέος Γ. Γραμματέας και επικεφαλής Οργανωτικού στο Πράσινο Κίνημα
1 Φεβρουαρίου 2023
Ηράκλειο: Στο Ταμείο Ανάκαμψης έργα της ΔΕΥΑΗ και του ΕΣΔΑΚ προϋπολογισμού 38 εκατ. ευρώ
1 Φεβρουαρίου 2023
Show all

Δημόσιο: Επείγουσα εγκύκλιος για τον προγραμματισμό προσλήψεων -Διαδικασία και προθεσμίες

Επείγουσα εγκύκλιο με θέμα τον πολυετή προγραμματισμό ανθρώπινου δυναμικού δημόσιας διοίκησης 2024 – 2027, απέστειλε προς τους αρμόδιους φορείς το ΥΠΕΣ.
Το Υπουργείο Εσωτερικών, λαμβάνοντας υπόψη τον πολυετή προγραμματισμό κάθε φορέα, συντάσσει συγκεντρωτικό τετραετές σχέδιο προγραμματισμού προσλήψεων, το οποίο υποβάλλεται στο Υπουργείο Οικονομικών και αξιολογείται ως προς τις δημοσιονομικές του επιπτώσεις, προκειμένου να ενσωματωθεί στο εκάστοτε Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής.

Τα σχέδια για τον Πολυετή Προγραμματισμό Προσλήψεων θα πρέπει να υποβληθούν στην εφαρμογή που έχει ενταχθεί στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού του Ελληνικού Δημοσίου (https://hr.apografi.gov.gr) και η χρήση της αφορά στις Κεντρικές Υπηρεσίες των Υπουργείων και των εποπτευομένων φορέων τους, τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, τις Ανεξάρτητες Αρχές και τους Ο.Τ.Α. ακαι β βαθμού συμπεριλαμβανομένων των εποπτευομένων φορέων τους.

Οι προθεσμίες για την υποβολή σχεδίων πολυετούς προγραμματισμού προσλήψεων είναι οι εξής:
Α’ ΦΑΣΗ: από 1-2-2023 έως 20-2- 2023
Β΄ ΦΑΣΗ: από 21-2- 2023 έως 2-3- 2023

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία και προκειμένου να καταστεί λυσιτελής η εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων, παρακαλείσθε για την αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο dipp@ydmed.gov.gr και για τους ΟΤΑ στο d.pta@ypes.gr . t.datapta@ypes.gr