Διαδικτυακά κάλαντα και ευχές στην Μαρίνα Πατούλη

Από 1η Φεβρουαρίου καταργούνται τα πλαστικά μιας χρήσης στο Δημόσιο
4 Ιανουαρίου 2021
Καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες από τον Δήμο Ιωαννιτών
4 Ιανουαρίου 2021
Show all

Διαδικτυακά κάλαντα και ευχές στην Μαρίνα Πατούλη

Τις ευχές τους για το 2021 και τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα είπαν διαδικτυακά τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων στην Πρόεδρο του Ομίλου και δημοτική σύμβουλο Αμαρουσίου, κα Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη και στον πρεσβευτή του Δικτύου SDG 17 Greece, κ. Νίκο Παπαδάκη. Σε μια διαδικτυακή γιορτή, λόγω των περιοριστικών μέτρων, και με ταυτόχρονη σύνδεση, τα παιδιά έψαλαν τα κάλαντα, καθένα από το σπίτι του, στέλνοντας παράλληλα και μια ξεχωριστή ευχή στην Πρόεδρο κυρία Μ. Πατούλη, στους συνεργάτες της και στον πρεσβευτή του Δικτύου SDG 17 Greece, κ. Νίκο Παπαδάκη.
Με την ευκαιρία της διαδικτυακής συνάντησης, η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, μετέφερε το δικό της μήνυμα στα παιδιά και στους γονείς τους:
«Τα παιδιά μας, μέσα από το χαμόγελο, το πάθος τους για ζωή και τον αυθορμητισμό τους, μας μεταφέρουν το πιο αισιόδοξο μήνυμα για τη νέα χρονιά. Τα εμπόδια που όρθωσε η πανδημία μπορεί να ανέκοψαν για λίγο το δημιουργικό μας ταξίδι στη γνώση, όμως, με χαρά διαπιστώνω ότι παρά την απόσταση η ανθρώπινη διάθεση όλων μας για επικοινωνία, για να μοιραστούμε ευχές και συναισθήματα, παραμένει αμείωτη. Θέλω να υποσχεθώ στα παιδιά, ότι μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν, ώστε με ασφάλεια να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στα μαθήματά μας, θα προσπαθήσουμε να αναπληρώσουμε το χρόνο που μείναμε μακριά, με διπλές “δόσεις” αισιοδοξίας, χαράς και δημιουργικού παιχνιδιού. Κάθε παιδί ισότιμα για εμάς αντιπροσωπεύει το μέλλον, ένα μέλλον που πιστεύουμε ότι προασπίζοντας την ισότιμη μόρφωση και τις ίσες ευκαιρίες στην ανάπτυξη της προσωπικότητας των παιδιών, μπορούμε να κάνουμε πιο δίκαιο, πιο ανθρώπινο. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά και στις οικογένειές τους, υγεία, ευτυχία και ο καινούριος χρόνος να τους προσφέρει γενναιοδωρία ψυχής και πολλά χαμόγελα Υγείας και χαράς. Ας κάνουμε πραγματικότητα την ελπίδα που θα αναγεννηθεί με το Νέο Έτος. Καλή Χρονιά σε όλους».
Μηνύματα με τις δικές τους γιορτινές ευχές έστειλαν στα παιδιά και οι συνεργάτες του ΚΔΑΠ, η Υπεύθυνη λειτουργίας του Κέντρου, Κατερίνα Μπατιλίδου, η Υπεύθυνη Μουσικών Τμημάτων, Ντέπυ Σακελλαρίου και η θεατρολόγος Σοφία Τσινάρη.