Διαδικτυακά κάλαντα και ευχές στην Μαρίνα Πατούλη από τα παιδιά του ΚΔΑΠ

Δωρεάν μαθήματα σκάκι για τα παιδιά στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής
28 Δεκεμβρίου 2020
Γιορτάζει οικολογικά ο δήμος Βριλησσίων
28 Δεκεμβρίου 2020
Show all

Διαδικτυακά κάλαντα και ευχές στην Μαρίνα Πατούλη από τα παιδιά του ΚΔΑΠ

Τα κάλαντα και τις ευχές τους για τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων είπαν διαδικτυακά τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, στην Πρόεδρο του Ομίλου και δημοτική σύμβουλο Αμαρουσίου, Μαρίνα Πατούλη -Σταυράκη, στο πλαίσιο της τήρησης των περιοριστικών μέτρων κατά του κορωναϊού.
Μέσα από μια ταυτόχρονη διαδικτυακή σύνδεση τα παιδιά, καθένα από το σπίτι του, έψαλαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και έστειλαν την ξεχωριστή ευχή τους στην Πρόεδρο κυρία Μ. Πατούλη και στους συνεργάτες της.
Με την ευκαιρία της εορταστικής διαδικτυακής συνάντησης, η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη -Σταυράκη, μετέφερε το δικό της Χριστουγεννιάτικο μήνυμα στα παιδιά:
«Η πανδημία μπορεί να μας κρατά μακριά, όμως η ανθρώπινη διάθεση για επικοινωνία, για να μοιραστούμε ευχές και συναισθήματα αγάπης παραμένει το ίδιο αναλλοίωτη και δυνατή όπως άλλοτε. Τα παιδιά μας με το χαμόγελο και τον αυθορμητισμό τους, μάς στέλνουν το πιο αισιόδοξο μήνυμα για τις γιορτινές αυτές ημέρες. Θέλω να ξέρουν ότι είμαστε κοντά τους και όταν με το καλό βρεθούμε και πάλι με τη νέα χρονιά, μαζί θα συνεχίσουμε αυτό το δημιουργικό ταξίδι στη γνώση, στον πειραματισμό, στην καλλιέργεια του πνεύματος. Το δικαίωμα κάθε παιδιού στη γνώση είναι αναφαίρετο και μέσα από τη λειτουργία του ΚΔΑΠ έχουμε αυτό ακριβώς ως στόχο να προασπίσουμε, προσφέροντας ισότιμα στα παιδιά την ευκαιρία να αναπτύξουν πολύπλευρα και ισόρροπα την προσωπικότητά τους. Τα παιδιά μας είναι το μέλλον μας. Επενδύοντας στη διάπλαση ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων, δημιουργούμε τη νέα γενιά υπεύθυνων πολιτών. Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα σε όλα τα παιδιά και τις οικογένειές τους, με υγεία, και με το καλό να ξανανταμώσουμε».
Μηνύματα με τις δικές τους γιορτινές ευχές έστειλαν στα παιδιά και οι συνεργάτες του ΚΔΠΑΠ, η Υπεύθυνη λειτουργίας του Κέντρου, Κατερίνα Μπατιλίδου, η Υπεύθυνη Μουσικών Τμημάτων, Ντέπυ Σακελλαρίου και η θεατρολόγος Σοφία Τσινάρη.