Διαθέσιμη για πρώτη φορά σε ψηφιακή μορφή η ετήσια έκδοση του Δήμου Χανίων “ΕΝ ΧΑΝΙΟΙΣ”

Γρ. Κατωπόδης: Από τα στοιχεία που διαθέτει ο δήμος Βύρωνα δεν προκύπτει καμία απολύτως ένδειξη περί “έκρηξης”
11 Ιανουαρίου 2021
Δήμος Δυτ. Λέσβου: Διαδικτυακό “ποδαρικό” για το Κοινωνικό Φροντιστήριο
11 Ιανουαρίου 2021
Show all

Διαθέσιμη για πρώτη φορά σε ψηφιακή μορφή η ετήσια έκδοση του Δήμου Χανίων “ΕΝ ΧΑΝΙΟΙΣ”

Διαθέσιμη προς όλους είναι από σήμερα η ηλεκτρονική έκδοση του 14ου τόμου της ετήσιας έκδοσης του Δήμου Χανίων «ΕΝ ΧΑΝΙΟΙΣ 2020». Για πρώτη φορά, το σύνολο του περιεχομένου του νέου τόμου διατίθεται ηλεκτρονικά, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το ψηφιακό περιεχόμενό του. Επίσης, χάρη στην ψηφιακή μορφή του, το περιεχόμενο της έκδοσης γίνεται εύκολα και γρήγορα προσιτό, ιδιαίτερα στην ακαδημαϊκή κοινότητα, διευκολύνοντας το ερευνητικό έργο της, ενώ παραμένει αναλλοίωτο απέναντι στη φυσική φθορά που προκαλείται από τον χρόνο.

Παράλληλα, από σήμερα, Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, όποιος ενδιαφέρεται να προμηθευτεί την έντυπη έκδοση θα μπορεί να απευθύνεται στην γραμματεία της Πολιτιστικής Επιχείρησης του δήμου (ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ), στο τηλέφωνο 28210 34200, προκειμένου να προγραμματιστεί ο τρόπος παραλαβής της έκδοσης. Κατά την παραλαβή θα ισχύουν τα μέτρα πρόληψης για την αποφυγή εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού.

Η φετινή έκδοση συμπίπτει με τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Ιστορικού Αρχείου Κρήτης και φιλοξενεί στις σελίδες της εργασίες, που αναδεικνύουν τον πλούτο του υλικού καθώς και την ιστορία του φορέα, αποτελώντας με αυτόν τον τρόπο επετειακό λεύκωμα για τα 100 χρόνια λειτουργίας του Ιστορικού Αρχείου.