Διευρύνεται το σχήμα διοίκησης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Εργασίες για την προετοιμασία των σχολείων του Δήμου Βύρωνα
16 Σεπτεμβρίου 2020
Πανέτοιμα τα σχολεία της Γλυφάδας
16 Σεπτεμβρίου 2020
Show all

Διευρύνεται το σχήμα διοίκησης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Στην διεύρυνση της ομάδας διοίκησης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής με νέα πρόσωπα και αρμοδιότητες, οι οποίες απαντούν στις επίκαιρες ανάγκες της κοινωνίας, προχώρησε ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος, στον ετήσιο «ανασχηματισμό» της δημοτικής αρχής. Μάλιστα, στα νέα στελέχη που μπαίνουν στο σχήμα συμπεριλαμβάνονται και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με άλλους συνδυασμούς στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, τα οποία απάντησαν στο κάλεσμα του Νίκου Μπάμπαλου για ενότητα, συναίνεση και συνεργασία, για «Κοινωνική Συμμαχία», σε μια εποχή που όσο ποτέ οι δημότες χρειάζονται μια διοίκηση στο Δήμο με σχέδιο για την συνεχή βελτίωση της καθημερινότητας, για την προστασία της δημόσιας υγείας, για την στήριξη της τοπικής κοινωνίας.
Έτσι, στους αντιδημάρχους Δημήτρη Δημητρόπουλο, Δέσποινα Αϊβατζίδου – Ποριώτου, Μανώλη Κουτσογιαννάκη, Ντίνα Γεωργοπούλου, τους προέδρους των Νομικών Προσώπων και των οργανισμών του Δήμου, Μαριάννα Ζούρου, Μαίρη Ιγγλέση, Ασημίνα Παναγιωτακοπούλου, Νίκο Σπυρόπουλο και των εντεταλμένων δημοτικών συμβούλων, Μάνο Βαβουράκη, Δημήτρη Τσεκούρα οι οποίοι διατηρούν το χαρτοφυλάκιό τους, προστίθενται ως αντιδήμαρχοι οι Ηλίας Μοσχονάς, Γιώργος Οικονομίδης και ο Ηλίας Μπάρμπας που, έχοντας εκλεγεί με την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας, προσχώρησε πρόσφατα στην δημοτική ομάδα του δημάρχου, όπως και ο Πάνος Σπηλιόπουλος ως πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο οποίος είχε θέσει υποψηφιότητα με την παράταξη της ελάσσονος. Στην θέση του αντιπροέδρου του Δημοτικού Ραδιοφώνου, Επικοινωνία 94FM, παραμένει ο Δημήτρης Ταβουλάρης επίσης συνεργαζόμενος από άλλη παράταξη (επικεφαλής του συνδυασμού Ρήξη και Ανατροπή).
«Μεγαλώνουμε και δυναμώνουμε την ομάδα της δημοτικής αρχής ακριβώς γιατί έρχεται ένα διάστημα με αυξημένες απαιτήσεις και ευθύνη απέναντι στους πολίτες. Σε αυτή τη μάχη δεν περισσεύει κανείς, σε αυτή την ώρα δεν χωράνε προσωπικές φιλοδοξίες. Στέλνουμε μήνυμα ενότητας, μήνυμα για πολύ δουλειά, μήνυμα απάντηση στις ανάγκες της κοινωνίας για να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας, για να συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε στην εμπιστοσύνη των πολιτών. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες που βρέθηκαν ή βρίσκονται πλέον σε θέσεις ευθύνης. Μαζί προχωράμε μπροστά», το σχόλιο του δημάρχου.

Αναλυτικά το νέο σχήμα διοίκησης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Αντιδήμαρχοι:
Δημήτρης Δημητρόπουλος, αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών
Δέσποινα Αϊβατζίδου – Ποριώτου, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείας
Μανώλης Κουτσογιαννάκης, αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Αθλητισμού
Κωνσταντίνα Γεωργοπούλου, αντιδήμαρχος Διοίκησης
Ηλίας Μπάρμπας, αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών
Ηλίας Μοσχονάς, αντιδήμαρχος Γραφείου Διαφάνειας και Εξυπηρέτησης του Πολίτη και των Ειδικών Συνεργείων
Γιώργος Οικονομίδης, αντιδήμαρχος Φροντίδας ηλικιωμένων και Ποιότητας Ζωής

Εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι:
Μάνος Βαβουράκης, Αστικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος
Μαίρη Ιγγλέση, Πολιτισμού, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων
Δημήτρης Τσεκούρας, Δημοτικής Αστυνομίας

Πρόεδροι Νομικών Προσώπων και Οργανισμών
Μαριάννα Ζούρου, πρόεδρος Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής & Κοινωνικής Μέριμνας
Νίκος Σπυρόπουλος, πρόεδρος ΚΕΑΕΔΗΑ ΑΕ ΟΤΑ
Ασημίνα Παναγιωτακοπούλου, πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
Πάνος Σπηλιόπουλος, πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Μαίρη Ιγγλέση, πρόεδρος Δημοτικής Ραδιοφωνίας Επικοινωνία 94FM – Δημήτρης Ταβουλάρης αντιπρόεδρος.