Δωρεάν εξέταση PSA για τους άνδρες του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Άρτα: Η πρώτη ένταξη έργου του Δήμου στο Πρόγραμμα «Α. Τρίτσης»
8 Ιουνίου 2021
Προτάσεις για τη χρηματοδότηση 12 μεγάλων έργων, από το «Αντώνης Τρίτσης» κατέθεσε ο Δήμος Φυλής
8 Ιουνίου 2021
Show all

Δωρεάν εξέταση PSA για τους άνδρες του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Με το σύνθημα “Υπάρχει και η Πρόληψη” η Κοινότητα Ευόσμου συνεχίζοντας τον κύκλο των δράσεων πρόληψης και αγωγής υγείας, διοργανώνει για τους άνδρες ηλικίας άνω των 50 ετών, δωρεάν εξέταση ειδικού προστατικού αντιγόνου ( PSA). Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν την Τετάρτη 16 Ιουνίου κατά τις ώρες 4.30μμ έως 8.30μμ στις εγκαταστάσεις του Α΄ ΚΑΠΗ Ευόσμου (οδός Αγίου Αθανασίου 34), και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προγραμματίσουν άμεσα το ραντεβού τους στο τηλέφωνο: 2310 764779.
“Συνεχίζοντας τις πρωτοβουλίες ενίσχυσης του προσυμπτωματικού ελέγχου και έχοντας ως στόχο να περάσουμε το μήνυμα πως η πρόληψη είναι η καλύτερη προστασία, διοργανώνουμε ακόμη μια δράση υγείας, παρακινώντας τους άνδρες ηλικίας άνω των 50 ετών του Δήμου μας να μην αμελούν τον προληπτικό έλεγχο του προστάτη τους” δήλωσε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ευόσμου Παναγιώτης Φωτιάδης προσθέτοντας πως “ ο τακτικός προληπτικός έλεγχος είναι καθοριστικής σημασίας για την πρόγνωση του καρκίνου του προστάτη, μια νόσος που εάν διαγνωστεί έγκαιρα μπορεί να θεραπευτεί”.
Υπεύθυνοι της δράσης είναι ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ευόσμου Παναγιώτης Φωτιάδης και η Τοπική Σύμβουλος Μαρία Γκαγκανιάρη.
Σημειώνεται πως για την εξέταση είναι απαραίτητη η γνωστοποίηση του ΑΜΚΑ.