Δωρεάν προγράμματα άθλησης για τους δημότες της Αθήνας

Κοζάνη: Σε πιλοτική λειτουργία, η «έξυπνη» ελεγχόμενη στάθμευση για Άτομα με Αναπηρία
27 Σεπτεμβρίου 2022
Επαγγελματικές συμφωνίες άνω των 2 εκατ. ευρώ στον κλάδο ένδυσης – κλωστοϋφαντουργίας, με τη στήριξη της περιφέρειας Κ. Μακεδονίας
27 Σεπτεμβρίου 2022
Show all

Δωρεάν προγράμματα άθλησης για τους δημότες της Αθήνας

Δωρεάν άθληση για όλους -για δεύτερη χρονιά φέτος- από τον Δήμο Αθηναίων σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Συλλόγου, στο Πεδίον του Άρεως.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε εννέα διαφορετικές αθλητικές δραστηριότητες, που αφορούν γυμναστική για δημότες, ειδικά προγράμματα γυμναστικής για δημότες της τρίτης ηλικίας, μαθήματα κολύμβησης, μαθήματα pilates, γιόγκα, πολεμικές τέχνες/αυτοάμυνα, ελεύθερο τρέξιμο, μαθήματα χορού και πινγκ-πονγκ.

Οι εγγραφές γίνονται στα γραφεία του Συλλόγου στην Κυψέλη, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, από τις 08.00 έως τις 14.00 καθώς και στην πλατφόρμα ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Δήμου Αθηναίων, στο λινκ: https://eservices.cityofathens.gr/. Με τη χρήση των κωδικών taxisnet, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν γρήγορα και εύκολα να υποβάλουν την αίτηση για τη συμμετοχή τους στα αθλητικά προγράμματα του Πανελληνίου Συλλόγου.

Τα βήματα για την αίτηση:

Στην κατηγορία «Γενικές αιτήσεις», επιλογή της αίτησης «Συμμετοχή στα προγράμματα του Πανελληνίου Συλλόγου»
Συμπλήρωση των στοιχείων που απαιτούνται
Επιλογή προγράμματος